"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Telepati yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

buyukaci

Kayıtlı Üye
Bir kaç ay öncesine yaptığım bütün telepati deneyimlerim, olumlu sonuç veriyordu. Bir süredir hiç yapmıyorum ama şu son 2 haftadır tekrar deniyorum, hiç bir çalışmamdan olumlu sonuç alamıyorum, sizce sebebi nedir ? Şimdiden teşekkürler. :)

Yeteneğinizi kullanmadığınız için pasif hale geçmiş olabilir..Çalışmalarınıza devam edin tekrar aktif olucaktir.
Benim fikrim bu yönde Sevgi ve Işıkla kalın.

Özellikle çok uğraşmak telepatide işe yaramıyor, hatta ara vermişsiniz ve iyi olmuş. Kendinizi zorlamayın, zorladığınız zaman yorulursunuz ya da telepatiyi olumsuz etkiler. Telepatide önemli olan, rahat olmak.

Eskiden telepati ile uğraşıyordum, şimdilerde ara verdim. Ben de bazı tavsiyeler vermek istiyorum: Öncelikle zihninizi susturmanız önemli, meditasyonları ihmal etmemelisiniz. Çalışma için kişilerin sakin olduğu zamanlar iyidir ve tabi ki sizin durumunuz da önemli. Ve eğer hisleriniz kuvvetliyse, kişinin enerjisini hissedebiliyorsanız, bu işinizi daha çok kolaylaştırır.
Sevgiler.

Yapamadığınızı düşündüğünüz zaman sessiz karanlık yada loş bir ortamda dinlenme durumuna geçin.Rahat ve sakin olmaya çalışın.Zihninizi boşaltın.Gözlerinizi kapatıp konsantre olun.Bu şekilde Kısa zamanda reaktife olacağına inanıyorum.

Aslında her insan doğuştan telepatist'tir. Kimilerinde bu özellik daha baskın ve dikkat çekicidir. :) Sizde çok yormayın kendinizi, bir müddet sonra bu özelliğinizle tekrardan karşılaşacağınızı düşünüyorum.Siz meditasyonlarınızı kesmeyiniz, meditasyonlara devam ediniz, ruhunuzun ferahladığını,sakinleştiğinizi hissettiğinizde, çalışmaya başlarsanız daha faydalı olacağını düşünüyorum saygılarımla :)

Çok fazla üstüne gitmemeni tavsiye ederim. :) Zaten kendi kendini belli eder ve bu gelişir fakat illa her şeyde olacak diye bir şey yok sonuçta. :) Sen sadece ona izin ver, o kendini gösterir. :)

Aynı durum bende de var gerçekten. Hemen hemen aynı sürelerde hem de.. Yaklaşık 1 ay ara verdim ve iki haftadır deniyorum. Ya uyukluyorum ya da bir şekilde canım istemiyor yapamıyorum. O zamanki enerjim yok.

Karşımdakinin zihnine bir şeyler yerleştiriyordum. O an onun yapmasını istediğim şeyleri söylüyorum veya bişeylerden vazgeçiriyordum.

Aslında bugün bir kaç kere denedim, olumlu sonuç aldım. Hepsinde inşallah böyle devam eder. :)

nasil uyguluyorsun peki anlatirmisin nedir puf noktasi resime karsimi yapiyorsun imajine mi ediyorsun yardimci olursan sevinirim ozelikle ayrintili olursa
cunku bende deniyorum boylelikle eksiklerimi gorebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri