"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Telepati mi bu ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Stark1776
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Stark1776

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba tekrar, ben size bir şey sormak istiyorum. Mesela ben birine bir süre bakınca, baktığım kişinin gördüklerini bende görüyorum. Bu nedir ?

Telepati olayı farklı sizin olay farklı ..Telepati olayı kısaca zihinsel konuşma,bilgi alışverişidir..Sizin olay nedir bilmiyorum ama telepati değil..

Sizin olay farklı bir şey.Ve onun gözünden görme nasıl bir şey dışarıyı onun gözünden mi görüyorsun yani ?

Mesela karşıdan birisi geliyor, bana bakıyor bende ona bakıyorum ve onun gözünden kendimi görüyorum

Karşımda biri oturuyor ve bana bakıyor. Bende ona bakıyorum. Bir süre sonra onun baktığı yerleri onun gözünden görüyorum. Mesela o kapıya baktı ben ona bakıyorum, ama aynı zamanda kapıyı da görüyorum. Çok değişik yani.

ayni seyleri gormek telepatidir.durugoru olamaz evrenden gelmiyor cunku dedigim gibi telepati denegimi yasamissiniz yogun olarak da alicilik ust duzeyde heralde

dogustan birinin en ust seviye telepati ise alistirma yapmasina gerek yokturki ama gucunu korumak icin belli yontemlere basvurmali tabiki kalici olup olmama durumu var degisken olabilir olan arkadasimiz ya anlik bir zamanlik yasamis ama devamli yasiyorsa baska seyler yapmayi denesin sonuclarini bizle paylassin derim :)

Onun gözünden görme olayı değilmiş şimdi anladım..Onu gözünden görme olayı değil sadece canlandırıyorsunuz gibi..Onun gördüğü şeyi canlandırıyorsunuz ve onu görmüş gibi oluyorsunuz..Doğuştan telepati yeteneğini kullanan kimse bile üst derece telepati olan o kişinin zihnini kontrol edip onun gördüğü şeyi göremez en 1-2 sene çalışması lazım.Hem ona bakıp hem de kapıyı görme olayı dediğim gibi galiba ona bakarken onun gördüğü şeyi zihninizde canlandırıyorsunuz ve kapıyı görmüş gibi oluyorsunuz..Bunu diyebilirim ben sadece.Yoksa başkasının zihnini kontrol edip onun gördüğü şeyi görmek uzun yıllar isteyen bir şeydir..

Peki teşekkür ederim arkadaşlar :) Ayrıca Demon'larla ilgili gereken bilgiye sahip olan bir arkadaşımız bana özel mesaj atabilir mi ?

Ben biraz bilgiliyim Demonology ile ilgilenmeye başladım.Ben yardım edebileceğim kadar yardım ederim de ne yardımı isteyeceksiniz ? :)

Geri