"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

telepati düşünce yolu

Deadly_Wolf

Kayıtlı Üye
uzun zamandır aklıma takıldı hatta birkaç araştırmada yaptım ama pek cevap bulamadım
bir kişiyi kesintisiz aynı ortamda bulunduğumuz halde düşünürsek o kişinin aklına gelir miyiz? yani düşünce yoluyla konuşma imkanım varmı ? :willy_nilly:
 
Bu konuda tecrübe sahibi değilim lakin olay çok teferuatlı birşey, şevkinizi kırmak istemem yinede araştırın mabedde konu bol ve hatta deney benzeri şeyler yapmış kişilerin bilgi ve tecrübesi var.Mesela istemsiz düşünceler gelebiliyor bazen bana şöyle oluyor aynı ortadamda muhabbet kurarken kafamdan o konu hakkında birşey düşünüyorum tam bitirmek üzereyken cümlesi cümlesine arkadaşım söyleyebiliyor.Yani imkansız değil beynimizi radyo istasyonuna benzetirsek gelen sinyalleri yorumlayabiliyoruz yada bizim dalgalarımızı bazıları duyabiliyor yada hissedebiliyor.Bunu istemli ve tertipli şekilde karşı tarafa iletmek yoğun çaba, enerji, bilgi, yetenek gerektirir.Esenlikle kalın.
 
Düşünce yoluyla konuşma imkanınız yok fakat hedef kişinin size karşı ekstra bir farkındalık kazanmasını sağlayabilirsiniz.
 
Ben şunu yapabilirsin diyorum yolda yürürken bir adım atmadan üç adım birden atabilirsin diyorum, diyorum da nasıl? Arkadaşlar bir sözden bahsediyorsanız nasıl yapılacağını da ekleyin konuya. Eğer forumda var yolları diyorsanız o konuya yönlendirin arkadaşı. Bu şekilde kimseye bir fayda olmuyor.
 
Bahsettiğiniz konuyu okumuştum bu forumda çakralar auralar vs.. vs.. adın selin ismim mahmut karşı karşıya oturuyoruz mahmut bana telefon numaranı ver yada buna benzer şey istedin benden bunu o sırada nasıl yaparsın bunu tarif edebilir misin?
 
Mabette okuduğum bir hikayede kadının kocası eve geç geliyormuş.O da eve erken gelsin demiş aklından olumlama veya olumlu mesaj gönderme gibi yapmış çalışmış.Telepati konusunda başka bir efsanede şöyleki ki yine mabet 6. göz kaşların ortasının biraz üssü oraya bakıp konuşmak internetteki sitelerde bunların ki bu başka bir yolumuş öyle,ne biliyim onlarda tam yüzün ortasının çıkıntı olduğunu düşünüp elektrik akımı senin çıkıntından ona. Başka bir yol da iletişim kitabında çikolata parçacığı falan düşünün diyo.Telepati yapanlar zaten parayı kırdığı için bizim gibiler de olmaz o iş. Eğer böyle bir güce sahip bir insan olsak mabette ne işimiz var ki böyle bir gücün olup olmadığıda belirsiz ki yok.Bu tarz efsaneler mevcut yaparsanız bana da söyleyin. Yapamazsanız da üzülmeyin. Beklenti büyük olursa hayal kırıklığı üzücü.
 
geçen gün derste yanımada x şahısı oturuyordu atolyedeydik çalışmamla ilgiliniyordum o sırada kulağıma kulaklık takmış muzik dinliyordum ve x şahısını düşündüm çok geçmeden bana sesledi sonra baktım kulaklığı çıkardıktan sonra yine aklımdaydı yani ismini aklıma getirdiğim o an bana sesliyordu yani benim merak ettiğim telepati yolu ile sohbet etmek değil benim düşüncelerim ona iletelebilir mi? mesela ben onun ismini her andığımda odaklı bir şekilde o kişi üzerinde bir etki olur mu?
 
Merhaba, Öncelikli olaraktan telepati yolu ile karşıda ki kişinin duygu ve düşüncelerine hükmetmek kolay değildir bu tür konular üzerinde çok araştırma yapılmış olup bir çok deney yapılmıştır.
Buradaki dikkat etmemiz gereken konulardan biri verici nin IQsu en az 125 olmalidir, eğer verici bu yetkinlige başlı başına sahip ise 5duyu organları kullanmadan karşıdaki kişiye duygu ve düşüncelerini besimsetebilir ve uygulatabilir. Tabi bunun için gerçekten büyük emek ve zaman gerekli...

Günümüz fikir telepati üzerinden örnek vermek gerekir ise bir annenin çocuğunun gözlerinin içine bakarak ne yapıp yapamamasıni çocuğa iletmesi ni örnek verebiliriz.
Burada ortaya çıkacak olan şey IQ değildir, 6.his de diyebiliriz.
Aşık olan çiftler den de örnek verebiliriz. Ara da bir bağ konusu...
Fakat bağ yok Herhangi bir duyu organlari tarafından uyarılma soz konusu değil ise Görev beyin tarafından yapılmaktadır.
Uzun lafın kısası sözlerin altında yatan gizli kelime '' Elektrik''
Şöyle bir düşünün iki insan var kafalarında garip bir tasarımda kablolar ile iki tarafı birbirine bağlayan bir cihaz düşünün. Gerek filmlerde gerek dergiler de görmüşüz dur değil mi?
Duygular ve düşünceler elektriksel olarak baz alınır. Vücudu hayatı herşeyi ayakta tutan iletişimi sağlayan ister duygusal ister somut herşeyde elektrik te başlar ve biter.

Peki normal insanlar telepati nasıl yapıyorlar?
Çok derin konudur. Uygulama aşaması en son olması gereken kendinizi hazır hissetmeden duygularınızı ve düşüncelerinizi sıfırlama dan telepati ye baslanilamaz (forumda yahut bir çok kaynakta bu gibi duygu ve düşüncelerin boşaltımi enerji yüklenmesi gibi bir çok konu üzerinde araştırma yapmalısınız)
Güç başlı başına bir enerjidir birleşimidir peki bu enerji yi nasıl kullanabileceğimiz hakkında çok fazla bilgiye sahip olamıyoruz hergün yeni birseyler keşfediyor yeni deneyler yapılıyor...

Düşünce yoluyla karşıdaki kişiye duygu ve düşüncelerinizi kaba taslak anlatmış olduk.
Biz bizler insanoğlu madde den yaratılmış olup manevi özelliklere de sahibiz, her ne kadar fiziksel unsurlardan bahsetmekte burada ruh kavramında büyük bir etken sağlamaktadır. (örneğin ruh eşi gibi)
Hâlâ günümüzde ruh kavramı tartisilmaktadir. Her ne kadar görmesek duymasak varlığından haberdar olmasak ta, benliğimizle bir olup bizi biz yapan bir unsur dur. Sanırsam bilimden uzaklaştım :) bu konununda çok büyük bağlantısı vardır fakat yeri burası değil bian dalgınlığıma geldi kusura bakmayın :). Bilginiz dahilinde olsun belki araştırmak bilgi edinmek istersiniz...
-----
Karşıdaki kişinin zihni ne bağlantı kurma yöntemleri 3cesit olarak ele alınmış olup geriye kalan 4yontem tehlikeli ve 2yontem ise üstün zeka olan kişiler üzerinde görülmüş ve deneylenmistir.
Metafizik kuramları başlı başına önemli etken olup kişiler arasında ki bağlantıyı kurmanızı sağlar. Sifacilarinda nasıl bağlantı kurduğunu bilimsel olarak belirtmiş olduk.
Herhan her yerde telepati yapıyor ve biz bunun farkına varamiyoruz.
Bizim şuan ele almamız gereken yöntem 2cesittir :
1- empati yöntemi ( karşıdaki kişinin yerine kendinizi koymanız ve olmasını istediniz şeyleri düşünce ve hayal yoluyla bildirme)
2-beyin (gine geldik beyin konusuna)
Çok fazla derine girmiyorum anlaşılabilit bir dille izah etmeye çalışıyorum...

Öncelikli olaraktan en basıt yöntem beyin gücü ve enerjisini kullanmaktadır.

Bu tür konular gerçekten çok derin olduğundan ötürü anlatmakla olmayıp 300-500sayfa onlarca kitap okuyarak ve deneysel işleyişe sahip olmaniz gerekmektedir.

Sizin sorunuza hitaben vermem gereken en kısa cvp :
Kısa cümleler kurun ve hep tekrarlayın.
Duygu ve düşüncelerinden arın - Odaklan - düşün

Karşınızda ki kişiyi düşündüğünüz anda aranız da bir bağlanti köprü oluşmaktadır. Köprü oluştuğu anda devreye beyin girer ve belli düzeyde frekans yayar bu frekansi alıcıya sentezlemek gerekmektedir. Herne kadar kolay gozuksede uğraş istemektedir. Beynimizin belli başlı kısımlarını kullanmakta olup yeni bir yetenek yahut yeni bir güç elde etmek için gerekli olan enerjiyi almak ve depolamak gerekmektedir.

Karışık atlattıysam affola derin bir konu karşısında nereden başlayacağımı bilemedim.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.
 
Telepati yoluyla bağ kurma:İkı elinizi ısınıncaya kadar ovuşturun ısı yükseldiğınde ellerinizi birbirinden uzaklaştırıp omuz hizasında açın sonra tekrar yaklaştırın.Yaklaştırdığınız sırada ovuşturmanın etkisiyle basınç hissedeceksiniz.Bu basıncı tam olarak hissettiğinizde durun.Pembe bir balon imgeleyin ve ellerinizle yuvarlayarak o balonu imgeleme ile oluşturun.Kişi her kimse onuda imgeleyin , balona ona yollamak istediğiniz mesajı düşünüp ,söyleyip balonu o kişinin kalbine gönderdiğinizi düşünün.Ellerinizle balonu onun kalbine yollayın.En son iki elinizide kendi kalbinize koyup "öylede oldu"diyerek bitirin.
Bu çalışmayı gece yapmak gerekiyor .Aslında en etkili hali için dolunay gerekli.
Yalnız düşünceyle konuşma için değil bu.Daha çok telepati yoluyla kişiye kendini hatırlatıp aramasını sağlamaktır.----Düşünce yoluyla konuşma ise herkesin harcı olmayan çalışmalardan bana göre.
Ve yine fikrimce yalnızca disiplin ve çalışmayla da olmaz.Böyle şeyler Allah vergisidir,yaradılıştır.
Bunları yapan insanların çok özel insanlar olduklarını bir o kadar da az olduklarını düşünmüşümdür.
 
Merhaba, Öncelikli olaraktan telepati yolu ile karşıda ki kişinin duygu ve düşüncelerine hükmetmek kolay değildir bu tür konular üzerinde çok araştırma yapılmış olup bir çok deney yapılmıştır.
Buradaki dikkat etmemiz gereken konulardan biri verici nin IQsu en az 125 olmalidir, eğer verici bu yetkinlige başlı başına sahip ise 5duyu organları kullanmadan karşıdaki kişiye duygu ve düşüncelerini besimsetebilir ve uygulatabilir. Tabi bunun için gerçekten büyük emek ve zaman gerekli...

Günümüz fikir telepati üzerinden örnek vermek gerekir ise bir annenin çocuğunun gözlerinin içine bakarak ne yapıp yapamamasıni çocuğa iletmesi ni örnek verebiliriz.
Burada ortaya çıkacak olan şey IQ değildir, 6.his de diyebiliriz.
Aşık olan çiftler den de örnek verebiliriz. Ara da bir bağ konusu...
Fakat bağ yok Herhangi bir duyu organlari tarafından uyarılma soz konusu değil ise Görev beyin tarafından yapılmaktadır.
Uzun lafın kısası sözlerin altında yatan gizli kelime '' Elektrik''
Şöyle bir düşünün iki insan var kafalarında garip bir tasarımda kablolar ile iki tarafı birbirine bağlayan bir cihaz düşünün. Gerek filmlerde gerek dergiler de görmüşüz dur değil mi?
Duygular ve düşünceler elektriksel olarak baz alınır. Vücudu hayatı herşeyi ayakta tutan iletişimi sağlayan ister duygusal ister somut herşeyde elektrik te başlar ve biter.

Peki normal insanlar telepati nasıl yapıyorlar?
Çok derin konudur. Uygulama aşaması en son olması gereken kendinizi hazır hissetmeden duygularınızı ve düşüncelerinizi sıfırlama dan telepati ye baslanilamaz (forumda yahut bir çok kaynakta bu gibi duygu ve düşüncelerin boşaltımi enerji yüklenmesi gibi bir çok konu üzerinde araştırma yapmalısınız)
Güç başlı başına bir enerjidir birleşimidir peki bu enerji yi nasıl kullanabileceğimiz hakkında çok fazla bilgiye sahip olamıyoruz hergün yeni birseyler keşfediyor yeni deneyler yapılıyor...

Düşünce yoluyla karşıdaki kişiye duygu ve düşüncelerinizi kaba taslak anlatmış olduk.
Biz bizler insanoğlu madde den yaratılmış olup manevi özelliklere de sahibiz, her ne kadar fiziksel unsurlardan bahsetmekte burada ruh kavramında büyük bir etken sağlamaktadır. (örneğin ruh eşi gibi)
Hâlâ günümüzde ruh kavramı tartisilmaktadir. Her ne kadar görmesek duymasak varlığından haberdar olmasak ta, benliğimizle bir olup bizi biz yapan bir unsur dur. Sanırsam bilimden uzaklaştım :) bu konununda çok büyük bağlantısı vardır fakat yeri burası değil bian dalgınlığıma geldi kusura bakmayın :). Bilginiz dahilinde olsun belki araştırmak bilgi edinmek istersiniz...
-----
Karşıdaki kişinin zihni ne bağlantı kurma yöntemleri 3cesit olarak ele alınmış olup geriye kalan 4yontem tehlikeli ve 2yontem ise üstün zeka olan kişiler üzerinde görülmüş ve deneylenmistir.
Metafizik kuramları başlı başına önemli etken olup kişiler arasında ki bağlantıyı kurmanızı sağlar. Sifacilarinda nasıl bağlantı kurduğunu bilimsel olarak belirtmiş olduk.
Herhan her yerde telepati yapıyor ve biz bunun farkına varamiyoruz.
Bizim şuan ele almamız gereken yöntem 2cesittir :
1- empati yöntemi ( karşıdaki kişinin yerine kendinizi koymanız ve olmasını istediniz şeyleri düşünce ve hayal yoluyla bildirme)
2-beyin (gine geldik beyin konusuna)
Çok fazla derine girmiyorum anlaşılabilit bir dille izah etmeye çalışıyorum...

Öncelikli olaraktan en basıt yöntem beyin gücü ve enerjisini kullanmaktadır.

Bu tür konular gerçekten çok derin olduğundan ötürü anlatmakla olmayıp 300-500sayfa onlarca kitap okuyarak ve deneysel işleyişe sahip olmaniz gerekmektedir.

Sizin sorunuza hitaben vermem gereken en kısa cvp :
Kısa cümleler kurun ve hep tekrarlayın.
Duygu ve düşüncelerinden arın - Odaklan - düşün

Karşınızda ki kişiyi düşündüğünüz anda aranız da bir bağlanti köprü oluşmaktadır. Köprü oluştuğu anda devreye beyin girer ve belli düzeyde frekans yayar bu frekansi alıcıya sentezlemek gerekmektedir. Herne kadar kolay gozuksede uğraş istemektedir. Beynimizin belli başlı kısımlarını kullanmakta olup yeni bir yetenek yahut yeni bir güç elde etmek için gerekli olan enerjiyi almak ve depolamak gerekmektedir.

Karışık atlattıysam affola derin bir konu karşısında nereden başlayacağımı bilemedim.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.
merhaba
tam da benım merak ettiğim konu,
ben sevdigim kişinin de benım ona hıssettıklerımı hıssetmesını ıstıyorum,o da sevıyor ancak benım gibi yogun degıl,
bunu telapatık yolla yapabılır mıyım?
onun dusuncelerını yonlendırebılır mıyım?cunku asık olan kalp degıl yıne beyındır.boyle dusunuyorum.
astral seyahatı ıkı kez az bır zaman da olsa deneyımlemıs bırıyım.yıne onu kuvvetlı bır sekılde ıstedıgım ve sevdıgım ıcındı,inanc olunca zıhnımı daha ıyı kontrol edebılıyoroum,bunu telepatı de de yapabılecegımı umuyorum,sadece ne yapmam nasıl yapmam grektıgını bilmiyorum.
yardımcı olursanız benı mutlu edersınız.tşk..
 
merhaba
tam da benım merak ettiğim konu,
ben sevdigim kişinin de benım ona hıssettıklerımı hıssetmesını ıstıyorum,o da sevıyor ancak benım gibi yogun degıl,
bunu telapatık yolla yapabılır mıyım?
onun dusuncelerını yonlendırebılır mıyım?cunku asık olan kalp degıl yıne beyındır.boyle dusunuyorum.
astral seyahatı ıkı kez az bır zaman da olsa deneyımlemıs bırıyım.yıne onu kuvvetlı bır sekılde ıstedıgım ve sevdıgım ıcındı,inanc olunca zıhnımı daha ıyı kontrol edebılıyoroum,bunu telepatı de de yapabılecegımı umuyorum,sadece ne yapmam nasıl yapmam grektıgını bilmiyorum.
yardımcı olursanız benı mutlu edersınız.tşk..
 
Geri
Üst