Elementim ateş yeni başlayanlar için ateşle ilgili tekniklere ihtiyacım var!!!!!
Elementinizin ateş olduğunu nasıl anladınız?Bende öğrenmek istiyorum da
Burcunuzdan anlayabilirsiniz. Vede diğer bir yöntem ise hangi elemente daha yakınlık gösteriyorsanız o sizin elementiniz olabilir.![]()
Burcunuza göre elementiniz ne ise ona yönelik çalışma yaparsanız daha başarılı olabilirsiniz.![]()
Yengeç..O da su oluyor galiba?Fakat forumda okuduğum bir yerde önce topraktan başlanmalıdır falan diyor yoksa atladığımız element 1 yıl falan kapanıyormuş..Ve ben mumu söndürme etkinliğini denedim fakat başarılı oldum mu bilmiyorum olduysam diğer elementler kapanmış mıdır?
evet burcum aslan yani ateş elementimi oda buldum ve denedim karşılaştığım şeyi söylüyorum: mumu aldım dediğni yaptım avuc içlerimde sıcaklığı hissettim ama gerçekten zor bişey zaman alıyo benim aortalama 2 saat gibi bişey sonuç olarak mumdan siyah dumanb çıkarttım sizce yaptımmı yoksa başka bişey mi ortam filan herşey uygun gerçekten bu işe ilgim çok destekleyin
Daha önceki sorunuz da aynı konu içinde, psi whell nedir olmuş. Öncelikle ilgili alanı duyduğunuz ve bilgilenmek istediğiniz konuları, sitemizde psişik yetenekler bölümünden araştırarak alabilirsiniz. Çünkü sayısız kere benzer konular açıldı ve alt bilgi olmadan, sayfalarca yazsak da yetmeyecek kadar bilgi mevcut.bir şey sormak istiyorum, element çalışmaları nedir ? ne işe yarar?