limonnomli
Kayıtlı Üye
Telekinezi yeteneğimizi 1-2 yıl geliştirirsek neler yapabiliriz? 4 yıl geliştirdiğimiz zaman neler yapabiliriz? Doğaüstü(Chronicle) filmindeki gibi uçmak vb. şeyleri yapabilir miyiz? Teşekkürler.
Hiç bir şey yapamazsın telenikezi diye bir şey yok olsa binlerce kişi bunu yapar kanıtlardı zaten. düşünsene bir yolda yürürken kaç tane ucan insan gördün ? ben cevap vereyim 0 dahada göremezsin.
Sizce ne olacak kendini topluma gösterirse, istihbarat ajansları tarafından kaçırılıp deneyler mi yapılacak üstlerindeSizce bunu yapabilen insan kendini topluma gösterir mi ? Bilinç evrimi aşamasında olan birinden bahsediyoruz... Hoş, belki de sizin gibi düşünenler sayesinde göremiyoruz o kişileri..![]()
Hele bir yapabilin de gelişmesini sonra dert edersiniz
Sizce ne olacak kendini topluma gösterirse, istihbarat ajansları tarafından kaçırılıp deneyler mi yapılacak üstlerindeBöyle şeyleri yapabildiğini iddia edip kendini televizyonda gösteren bir sürü kişi var.
Hele bir yapabilin de gelişmesini sonra dert edersiniz
Sizce ne olacak kendini topluma gösterirse, istihbarat ajansları tarafından kaçırılıp deneyler mi yapılacak üstlerindeBöyle şeyleri yapabildiğini iddia edip kendini televizyonda gösteren bir sürü kişi var.
Kanıt olmayınca tabi ki mantıklı olan inanmamaktır, kanıt göstermeden "nasıl inanmazsın" demenin mantığı ne ola kiTelevizyonda görüp üst düzey sandıklarımız ya illüzyon yapıyor ya da yapabildiklerinin en iyisi zaten o. Ve emin olun telekinezide son noktada değiller. Geniş düşünün şimdi, şehir çapında bir deprem yaratabilmekten bahsediyoruz mesela. Bu raddeye gelen bir insan sizce başıboş mudur? Oraya gelesiye kadar ona ne kısıtlamalar gelip ve uyarılar yapılmıştır, dünya başıboş gibi görünse de hiiç öyle değil. Öyle insanları da tanımamak, bilmemek normal. Çünkü bu tarz faydasız veya zararlı durumları akıllarından bile geçirmezken tutup telekinezi yapıyorum dur ben şununla bir şov yapayım derdine düşmezler. Ki telekinezi nedir ki? Hayatta çok daha önemli şeyler var. Telekineziye inanmamak da garibime gidiyor ortada bir dolu inanılmaz durum varken telekineziye mi inanmamayı seçtiniz, ilahi![]()
İnanmıyorum ve inkar ediyorum. Ama bunu parapsikoloji forumunda yazmanın anlamı da yok. Sadece inkar eden arkadaşa yapılan eleştirinin mantıksız olduğunu düşündüm. Konuyu açan arkadaştan da özür dilerim konuyu saptırdıysam.İnanıp inanmama durumu size kalmış, size niye inanmıyorsunuz diye sormadım, bana garip geldiğini söyledim. Tabii herkesin düşüncesi farklı olabilir.
Ama sizde şunu farkediyorum, ezoterik öğretilerde yasak olabilir vs diyorsunuz yani sizin de haberiniz var böyle durumlar ve yasaklar olduğundan. Bunu da kabul ediyorsunuz anladığım kadarıyla. Siz şimdi bu durumda telekineziyi inkar mı ediyorsunuz yoksa üzerini mi örtüyorsunuz veya inanmak mı istemiyorsunuz ben anlayamadım. Ona göre konuşalım yani.![]()
Nesneleri haraket ettirenlerin dünyada yasayan yaşam forumları oldugunu düşünüyorum insan bu tür becerisi yoktur. Yapıyorum diyen dünyamızda yasayan baska bir varlıktır. Baska varlıklar zaten bizden cok üst.