"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Telekinezi Yapabilir Miyim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Teamgood
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teamgood

Kayıtlı Üye
Merhaba mabet üyeleri , uzun süredir foruma girmiyordum . Şimdi bir sorum olacak , telekinetik yi herkes bilir sanırım , geçen gecelerde rüya da olduğumu fark etmediğim bir rüyada telekinezi yapabilme gibi bir özelliğim olduğunu fark ettim rüyada , ne gece yatağa yatarken bunları düşündüm nede başka bir şey ... Aradıklarınızı bekliyorum eski arkadaşlar ve dostlar ...

Rüyada istediğin şeyi yapabilirsin bu telekinetik bir özelliğin olduğu anlamına gelmez ama herkesin telekinezi yapma gücü vardır. Geriye açığa çıkarmak ve farkındalık kalıyor sanırsam

Dostum telekinezi bir psişik yetenekdir herkesin yapma gibi bir durumu söz konusu değil sanırım ...

Rüyanızda telekinezi yaptığınızı keşfettiniz mi?? Yoksa sadece rüya mı gördünüz? Çünkü rüyada olduğunuzu bile anlamadığınız normal bir rüya gibi gözüktü bana.
Rüyada telekinezi yapmak, gercekten telekinezi yaptığınızı ve yapacağınızı göstermez maalesef...
Rüya tabiri olarak rüyada psişik yetenek görmek demek şöyle açıklanır. umut edilen şeye duyulan hasret, zor durumdayken çektiği zorluklara ve sıkıntıya karşı bir çözüm arayışı, hayal ettiği mertebeye gelmek için beklenti ve umut etme, anlamlarına gelir.

Bir yeteneğinizin ne olduğunu anlamak istiyorsanız rüyalar hayalleriniz davranışlarınız bunu belli eder. Belki gerçekten telekineziye yeteneklisiniz ve rüyada gördünüz. Bunu denemeden bilemezsiniz ki.

Rüyanızda telekinezi yaptığınızı keşfettiniz mi?? Yoksa sadece rüya mı gördünüz? Çünkü rüyada olduğunuzu bile anlamadığınız normal bir rüya gibi gözüktü bana.
Rüyada telekinezi yapmak, gercekten telekinezi yaptığınızı ve yapacağınızı göstermez maalesef...
Rüya tabiri olarak rüyada psişik yetenek görmek demek şöyle açıklanır. umut edilen şeye duyulan hasret, zor durumdayken çektiği zorluklara ve sıkıntıya karşı bir çözüm arayışı, hayal ettiği mertebeye gelmek için beklenti ve umut etme, anlamlarına gelir.
haklı yanı

Aradığım cevap tam olarak buydu teşekkür ederim , sadece bir rüya olduğunu biliyorum sadece bir rüya olarak da kalsa iyi olur teşekkür ederim bilge yanıtınız için ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri