"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Telekinezi Videom

Bana daha çok kağıda üflüyorsun gibi geldi? Çünkü kağıdın yalpalanıyor buda üflediğin demek oluyor,ha farklı bir taktik kullanıyorsundur onu bilemem ama ben yaptığımda böyle olmuyor.Birden hareket ediyor bidahaki sefer kendininde gösterirsen videonda yani yüzünü çok daha sağlıklı olur.

Bana daha çok kağıda üflüyorsun gibi geldi? Çünkü kağıdın yalpalanıyor buda üflediğin demek oluyor,ha farklı bir taktik kullanıyorsundur onu bilemem ama ben yaptığımda böyle olmuyor.Birden hareket ediyor bidahaki sefer kendininde gösterirsen videonda yani yüzünü çok daha sağlıklı olur.

Sizi kandırmakla elime ne geçer ki?

arkadaşlar bazen kağıt masanın titreşiminden veya odadaki küçük hava akımlarından yada iki elin arasındaki ısı farkından dolayı döne biliyor, gerçekten bunu yapmak istiyorsanız cam bir fanusun(kavanoz yada derin cam tabakta olabilir) içinde yapmanızı öneririm.böylece hem kendinizden emin olursunuz hemde eleştirenlerin, inanmıyorum diyenlerin çenesi kapanır.

arkadaşlar bazen kağıt masanın titreşiminden veya odadaki küçük hava akımlarından yada iki elin arasındaki ısı farkından dolayı döne biliyor, gerçekten bunu yapmak istiyorsanız cam bir fanusun(kavanoz yada derin cam tabakta olabilir) içinde yapmanızı öneririm.böylece hem kendinizden emin olursunuz hemde eleştirenlerin, inanmıyorum diyenlerin çenesi kapanır.
Arkadaşım,Lütfen konuşmalarınıza dikkat edin, zira kırıcı sözler kullanarak hiçbir yere varamazsınız, Ben sadece kendi yorumumu söyledim,eğer arkadaş gerçekten yaptığına inanıyorsa bana cevap verme gereği bile duymaz zaten.Ama bir fanusun içinde yapması daha sağlıklı olur,Çünkü psi wheel burnunuzdan çıkan havayla bile dönebiliyor ama eğer yapmış ise söylecek sözüm yok fakat ''cenesi kapanır'' tabiriniz hiç hoşuma gitmedi.

Arkadaşlar tartışmanın lüzumu yok ganicen_drakul kardeşimin 00y2j kardeşimi kastederek söylemediğine eminim. Çünkü inanmıyorum diyenlere söylemiş, yani hiç inanmayanlara. 00y2j kardeşim de zaten gözlemlerine dayanarak bir yanlışlık olduğunu söylüyor. Gereksiz polemiklerden kaçınalım ve birbirimize saygılı olalım, böylece bu forumu daha kardeşçe kullanabiliriz, gruplaşma ve sürtüşmelerin de önüne geçeriz. İyi forumlar dilerim :)

Mabette her ne kadar samimi olsakta sonuçta enseye tokat değiliz arkadaşlar, çenen kapansın, dilin tutulsun, gözün körolsun ve benzeri ifadelerin yeri burası değil, dikkat edelim . Türkçemizde daha kabul görür ifadeler de var, ikna olur demek gibi +)

Ayrıca yüzünü göster de inanalım gibi bir şey yok, zaten inandırma mecburiyeti yok ve ayrıca yüz göstermek de yok.

Sevgili Stark 1776 siz de lütfen çalışmaların hevesi ile olur a öyle bir şey yapmaya kalkışmayın, mabette kişi fotoğrafları bile istenmiyor biliyorsunuz . Şartsa fanus vb kullanın.

Kolay gelsin :)

Ben kağıtta yalpalanma falan göremedim. Merkezden hareket alır tarzda hareket ediyor. Fakat enerji ile hareket ettiği belli. Güzel bir telekinezi çalışması olmuş. Bir gün sizinde çalışmalarınızı görmeyi isteriz. Ama site kurallarımız gereği yüzünüzü görmeden :) Sevgiler.

Bildiğimiz fiziklsel kanunlar...Ellerin içi sıcak havayla dolu, açık olan bölümden soğuk hava girdiği için donuyor..
Camın içinde yapsın?

yaa kimi yiyonuz arkadaslar...bildiyimiz fiziklsel kanunlar...ellerin ici sicak havayla dolu acik olan bolumden souk hava girdigi icin donuyor...sikiyorsa camin icinde yapsin

Sn Fred
Öncelikle Gizli Mabet'e hoş geldiniz

Sitemiz dil kurallarını ve hitap şekillerini önemsemekte ve taraflar arasında karşılıklı sevgi ve saygıya dayalı iletişim kurulmasına öncelik vermektedir. Cam fanus öneriniz yerinde olmakla beraber öneri için kullandığınız kelimeler " sıkıyorsa, kimi yiyorsunuz?" Gizli Mabet'te benimsenen ve kabullenilen hitap biçimleri değildir, silinmesi olasıdır. Ayrıca zaten burada ve genel anlamda sitemizde bir ikna etme, inandırma ya da rekabete dayalı bir hal de sözkonusu değildir

Sonraki paylaşımlarınızda buna dikkat edeceğinizi umuyor ve devam etmeden önce verilen linki takip edip, siteyi tanımanızı öneriyoruz.

http://www.gizlimabet.com/forums/602-Site-Kuralları

İyi forumlar

Arkadaşımız başarılı olduğu bi konuda bizimle videosunu paylaşmış ağır kelimelerle hevesini kırmayın bence. Umarım daha başarılı videoarını da görürüz burda :)

Bir an kendi calismalarimi hatirladim yahu :) 2 aylik calismayla bunu yapabiliyorsan ilerlet derim. Ancak cam bir fanusun icinde yapmak daha saglikli olur. Cunku cevredeki hava akiminin etkisiyle illa kendi kendine doner. Calismaya devam, basarilar :)

nasıl iyi süper olmuş diyebiliyorsak şayet ...

bence kağıda üflüyor dememizde bir görüştür ve bence üflüyor gibi ....

Cam fanus içinde döndürmek sonraki aşamadır, bu şekilde başaramayan onu hiç yapamaz. Telekinezi çalışmalarında adım adım sabırla ilerlemek gerekir.
Ayrıca size bir tavsiyem olacak, telekinezi çalışmaları veya enerjiyle ilgili herhangi bir çalışma yaparken hem odaklanmanız açısından hem de elektro manyetik alan oluşmaması için odada TV, bilgisayar gibi elektronik aletleri kapatın.

Kolay gelsin:)

Sevgili embriyo kagidin cevresinde bir sey olup olmamasi onemli degil. Burada onemli olan enerjiyi dogru yonlendirmek. Yeterli bir calismayla fanusla da calisilabilir. Ben fanusla calismaya baslamistim.

Size tavsiyem calismaya baslamadan once meditasyon yapin. Zihninizi bosalttiktan sonra enerjinin vucudunuzda, cevrenizde daha farkli hareket ettigini hissedeceksiniz. Tabii devamlilik sart.

Alakası yok bende yaptıgım zaman aynı vıdeo dakı gıbı yawastan baslıyo hızlanmaya ..

Geri