2. deneme için gayet güzel2 ay önce bir ara çalışıyordum. Sonra geçen gün tekrar yapayım dedim ve sonuç![]()
Bana daha çok kağıda üflüyorsun gibi geldi? Çünkü kağıdın yalpalanıyor buda üflediğin demek oluyor,ha farklı bir taktik kullanıyorsundur onu bilemem ama ben yaptığımda böyle olmuyor.Birden hareket ediyor bidahaki sefer kendininde gösterirsen videonda yani yüzünü çok daha sağlıklı olur.
Arkadaşım,Lütfen konuşmalarınıza dikkat edin, zira kırıcı sözler kullanarak hiçbir yere varamazsınız, Ben sadece kendi yorumumu söyledim,eğer arkadaş gerçekten yaptığına inanıyorsa bana cevap verme gereği bile duymaz zaten.Ama bir fanusun içinde yapması daha sağlıklı olur,Çünkü psi wheel burnunuzdan çıkan havayla bile dönebiliyor ama eğer yapmış ise söylecek sözüm yok fakat ''cenesi kapanır'' tabiriniz hiç hoşuma gitmedi.arkadaşlar bazen kağıt masanın titreşiminden veya odadaki küçük hava akımlarından yada iki elin arasındaki ısı farkından dolayı döne biliyor, gerçekten bunu yapmak istiyorsanız cam bir fanusun(kavanoz yada derin cam tabakta olabilir) içinde yapmanızı öneririm.böylece hem kendinizden emin olursunuz hemde eleştirenlerin, inanmıyorum diyenlerin çenesi kapanır.
Bana daha çok kağıda üflüyorsun gibi geldi? Çünkü kağıdın yalpalanıyor buda üflediğin demek oluyor,ha farklı bir taktik kullanıyorsundur onu bilemem ama ben yaptığımda böyle olmuyor.Birden hareket ediyor bidahaki sefer kendininde gösterirsen videonda yani yüzünü çok daha sağlıklı olur.
yaa kimi yiyonuz arkadaslar...bildiyimiz fiziklsel kanunlar...ellerin ici sicak havayla dolu acik olan bolumden souk hava girdigi icin donuyor...sikiyorsa camin icinde yapsin