"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Telekinezi ile sayfa değiştirme (Kendi tekniğim)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Psikite
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Psikite

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar telekinezi ile uğraşıyorsanız bu teknik çok hoşunuza gidecek.

Çalışmalara Başlamadan önce meditasyon, açma germe egzersizleri ve enerji çalışması yaparsanız daha başarılı olursunuz.

TEKNİK
Şimdi defteri karşımıza alalım ve elimizi sayfanın azcık üstünde tutalım. Enerjimizin sayfaya doğru gittiğini,içeri girdiğini ve çevresini kapladığını düşünelim. Maddeyi enerjin içindeyken kontrol etmek daha kolaydır. Enerjimiz artık maddenin bir parçası oldu ama onu kontrol edebiliriz. Şimdi elimizle enerji arasındaki bağlantıyı çektiğimizi ve sonucunda maddeninde çekildiğini düşünelim hayal edelim (Yani arada sanki ip varmış gibi maddeyi çekelim) sayfada kendi enerjin olduğu için sana karşı koyamaz ve bir süre sonra çektiğinde gelmeye başlıcaktır.

Okuduğunuz için teşekkürler. Psişik günler diliyorum...

Ben bir arada telekineziye merak salmıştım. Amacım nekrokinezi yapabilmekti o yüzden başlangıç olarak kağıt çevirmeye çalıştım. İstikrarlı çalışsaydım sonuç alabilirdim sanırım ama ciddi baş ağrısı yaptığı için bıraktım.

Ben bir arada telekineziye merak salmıştım. Amacım nekrokinezi yapabilmekti o yüzden başlangıç olarak kağıt çevirmeye çalıştım. İstikrarlı çalışsaydım sonuç alabilirdim sanırım ama ciddi baş ağrısı yaptığı için bıraktım.

Eğer çok uğraşıp başarısız olduysan sakin olduğun bir gün tekniğini biraz (mesela ellerini yukarı doğru açarak) değiştirerek deneyebilirsin. Ben o şekilde başarılı olmuştum.

Baş ağrısı telekinezide banada oluyodu hatta yanımda ders verdiğim öğrenciminde telekinezi çalıştıktan sonra başı ağrıyordu.. Bana göre baş ağrısı iyi bir belirti gücünün arttığını gösteren bir işaret.. Bence devam etmeliydin çünkü tekrar telekineziye başlamak isticeksin ve tekrar aynı baş ağrısı gelecektir yani kısacası baş ağrısından kaçışın yok diyelim :)

İlk başlarda rahat olmayıp, kendinizi zorladığınız için baş ağrısı normaldir. Mümkün olduğunca rahat olmaya çalışın, zamanla azalarak ortadan kalkacaktır.
Ara sıra her hangi bir objeye bakıp, odaklanma çalışmaları yaparsanız hem kendinizi zorlamaz hem de daha kolay odaklanabilirsiniz. Burada önemli olan hiç bir şey düşünmemek, meditatif duruma geçmektir. Uykuya geçmeden önceki sessiz an gibi.

Baş ağrısı telekinezide banada oluyodu hatta yanımda ders verdiğim öğrenciminde telekinezi çalıştıktan sonra başı ağrıyordu.. Bana göre baş ağrısı iyi bir belirti gücünün arttığını gösteren bir işaret.. Bence devam etmeliydin çünkü tekrar telekineziye başlamak isticeksin ve tekrar aynı baş ağrısı gelecektir yani kısacası baş ağrısından kaçışın yok diyelim :)

Telekinezi ve kinezi türü çalışmalarda asıl amaç rahat olabilmektir.Baş ağrısı kendinizi zorlamanızdan veya çeşitli nedenlerden kaynaklanıyor olabilir.Baş ağrısı olduğu durumlarda rahat olamayacağınız için çalışmanında bir fayda sağlıyacağını zannetmiyorum.Kendinizi zorlayarak ,kasarak amacınıza ulaşamassınız.Telekinezi konusunu sizin iyice araştırmanızı öneriyorum.Zira telekinezide ayna buğulama tekniğini diye aslı olmayan bir uygulamayı siz" ben bu tekniği becerebiliyorum" diyerek bu konudaki bilginizi ortaya koymuştunuz.Öğrencilerinizle beraber daha kapsamlı araştırma yapmanız dileğiyle.. Sevgiler..

Bu bir şey düşünmeme olayını nasıl başarıyorsunuz hayret ediyorum ve taktir ediyorum. Bir şey düşünmemem gerektiğinde her şeyi düşünüyorum. Bunu aşmak için bana burada yazdığınız bir çok meditasyon uygulamalarını yaptım ama yok olmuyor. Mesela aklım nasıl çalışıyor bilmiyorum ama yemek yerken midemi bulandıran bir şeyi düşünmek istemiyorum ama ne zaman yemek yesem o şeyi düşünüyorum. Bu dünyanın en zor şeyi olmalı.

Telekinezi ve kinezi türü çalışmalarda asıl amaç rahat olabilmektir.Baş ağrısı kendinizi zorlamanızdan veya çeşitli nedenlerden kaynaklanıyor olabilir.Baş ağrısı olduğu durumlarda rahat olamayacağınız için çalışmanında bir fayda sağlıyacağını zannetmiyorum.Kendinizi zorlayarak ,kasarak amacınıza ulaşamassınız.Telekinezi konusunu sizin iyice araştırmanızı öneriyorum.Zira telekinezide ayna buğulama tekniğini diye aslı olmayan bir uygulamayı siz" ben bu tekniği becerebiliyorum" diyerek bu konudaki bilginizi ortaya koymuştunuz.Öğrencilerinizle beraber daha kapsamlı araştırma yapmanız dileğiyle.. Sevgiler..

Ben bu işin içinde 2 senedir varım. Gerekli olan her türlü bilgiyi biliyorum.

Ben bu işin içinde 2 senedir varım. Gerekli olan her türlü bilgiyi biliyorum.

Bilge kimsenin hayat felsefesi "ben birşey bilmiyorum" dur.Herşeyi biliyorum demek öğrenmeye nokta koymaktır. Yani ;artık öğrenme kapasitemi doldurdum, ustalaştım ve yeni bilgi almayacağım demektir.Ama şunu unutmayalım biz ölünceye kadar öğrenciyiz ve bu hayatta kimin, kimden, ne öğreneceği bir muallaktır.Aslında hem öğrenciyiz ,hem öğretmen ama lütfen yanlış şeyler öğretmekten sakınalım.Sevgiyle...

Bilge kimsenin hayat felsefesi "ben birşey bilmiyorum" dur.Herşeyi biliyorum demek öğrenmeye nokta koymaktır. Yani ;artık öğrenme kapasitemi doldurdum, ustalaştım ve yeni bilgi almayacağım demektir.Ama şunu unutmayalım biz ölünceye kadar öğrenciyiz ve bu hayatta kimin, kimden, ne öğreneceği bir muallaktır.Aslında hem öğrenciyiz ,hem öğretmen ama lütfen yanlış şeyler öğretmekten sakınalım.Sevgiyle...

Bu konuda sana hak verdim şimdi :)

Bu bir şey düşünmeme olayını nasıl başarıyorsunuz hayret ediyorum ve taktir ediyorum. Bir şey düşünmemem gerektiğinde her şeyi düşünüyorum. Bunu aşmak için bana burada yazdığınız bir çok meditasyon uygulamalarını yaptım ama yok olmuyor. Mesela aklım nasıl çalışıyor bilmiyorum ama yemek yerken midemi bulandıran bir şeyi düşünmek istemiyorum ama ne zaman yemek yesem o şeyi düşünüyorum. Bu dünyanın en zor şeyi olmalı.
Sayın blcknghtmr deneyimlerimden örnek vereyim. Tıpkı sizin gibiydim bu anlamda ki şunu fark ettim % 100 genelleme yapamasam da içindeki o konuşan ego sesini, bir parça da olsa yönlendirip dinginleştiremeyen kişiler,sadece odak sorunu yaşamıyor, bildiğimiz mutsuzluk kapısı da açıyor.

Hani çok meşhur, hissettiklerimizi hayatımıza çekme durumu var ya. O durmadan konuşan negatif yönlü ses, başımıza az da çorap örmüyor hani içten içe. Meditasyon denedim demişsiniz, en fazla kaç sn. kadar bir şey düşünmeme anını yakalıyorsunuz. Diyelim bir kaç sn. ya da saniye bile değil. Her gün mutlaka uyguladınız mı? Yapamadıysanız şayet bir de şöyle deneyin. Bir ay tek gün es vermeden uygulayın (denemediyseniz şayet). Siz her uygulamanızda iç ses sizi, yine bir şeyler gelecek diye yönlendirecektir, savaşmayın izleyin. Ne ise derdi, siz olabildiğince tepki vermeden bırakın aklınıza, gözünüzün önüne gelsin, yavaşca uğurlayın.

Bundan çıkarımı, sizin olmuyor diye vazgeçme durumunuzdur. Malum yeni köklü değişim sevmez. Şayet siz tepkiselliği azaltırsanız, kazanımı da bitecektir. Sonraları daha kolay odaklanabileceksiniz. Her geçen gün, tek bir saniye bile artışı, büyük kazanım olacak. Sonraları o an dediğimiz, farkındalık anını yakaladıkça, egonuz da sizin keyif alışınızla orantılı, bu duruma direnci de azalacaktır.

Sevgiyle..

Bir şey düşünmeyim derseniz düşünceler akın eder. Zihninizi sessizleştirmeyi, nefese odaklanmayı başaramıyorsanız bir objeye bakın( çiçek, mum, vs.) ve zihninizin sesini kısmayı başardığınızı düşündüğünüz anda gözlerinizi kapatabilirsiniz. Bu şekilde kısa alıştırmalar yaparak, zamanla süreyi uzatabilirsiniz. Burundan derin nefes alıp, verin.
Bu dünyanın en zor şeyi diye bilinçaltınızı kodlamayın! Başarabilmek için sabırla denemeler yapmanız gerekir, zor olan sabır ve irade sahibi olabilmektir.

Yok hayır sürekli olarak haftanın bir günü denemedim, nefes egzersizleriyle her gün akşam 11 de mum ve tütsü ile yaptım. Her şeyde bu odaklanma, zihni temizleme için meditasyon gerekiyor bir şekilde yapmam lazımdı. 2 hafta kadar yaptım ama gözlerimi kapattığımda sanki bir şey beni izliyormuş gibi oluyorum gözlerimi kapatamıyorum. Sonra sadece nefes alıp vermeye odaklanıyorum bu seferde nefes nasıl alınır, nasıl alıyorum, almazsam nasıl ölürüm gibi şeyler düşünüyorum yani yine düşünüyorum. Zaten düşüncelerimden bir ordu kurabilirim, bazen çok mantıklı, çok yararlı şeyler düşünürken bazen 3 yaşındaki çocuğun bile kurmayacağı saçma şeyler düşünüyorum. Kendi kendime gülüyorum. Meditasyonu düşüncelerimi durduramasamda, sırf kendimle baş başa kalıp hiç düşünmediğim şeyleri düşünebildiğim için seviyorum. Konuyu da çok dağıttım arkadaştan özür dilerim, neredeydik nereye geldik.

blcknghtmr sana tavsiyem umursamaz ol.. beynini serbest ve rahat bırak. bırak istediğini düşünsün zorlama :D

Geri