"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

telekinezi gerçekmi

İstediğiniz sürece her şey mümkündür arkadaşlar. Sadece hiç yılmadan çalışmanız lazım. Sabır gerektiriyor. Ayrıca evet, gerçek sayın telekinezilevitasyon. Kolay gelsin. :)

yapabilen var mı bunu okuyanların arasında ? nasıl yaptığını anlatabilir mi?

Ben kendimden söyleyeyim...var...yapmak için sabır gerekiyor,sizin duygularınızın aynısını bende yaşadım. Şu an kafanızın içinde acaba bu kadar kişi yalan mı söylüyor? Birisi birşey söylemiş herkes inanmış vb. düşünceler dolanıyor...Pekala ben size şunu söyliyeyim, başarmak istiyor musunuz? Evet mi? O halde her gün 30 dk psi welle bakın...Ellerinizi açın sadece kağıda bakın. Kendinizi kasmayın, olmuyor demeyin...Eğer her gün 30 dk dediğimi yaparsanız, en geç 1 haftada sonuç alacaksınız...

Kardeşim siz levitasyon yaptığınızı iddia ediyordunuz, psişik yeteneklerde şimdi açtığınız konuya bakın. Teknik anlatımı yapmışsınız, tutarlı olun biraz kendiniz olun..

Ben kendimden söyleyeyim...var...yapmak için sabır gerekiyor,sizin duygularınızın aynısını bende yaşadım. Şu an kafanızın içinde acaba bu kadar kişi yalan mı söylüyor? Birisi birşey söylemiş herkes inanmış vb. düşünceler dolanıyor...Pekala ben size şunu söyliyeyim, başarmak istiyor musunuz? Evet mi? O halde her gün 30 dk psi welle bakın...Ellerinizi açın sadece kağıda bakın. Kendinizi kasmayın, olmuyor demeyin...Eğer her gün 30 dk dediğimi yaparsanız, en geç 1 haftada sonuç alacaksınız...

çok teşekkürler demonic

Geri