"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Telekinezi Başarmanın Püf Noktası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Dreamx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dreamx

Kayıtlı Üye
Telekinezi başarmanın püf noktası nedir arkadaşlar ? Telekinezi ile ilgili telkin var mıdır elinizde ya da doğru bir cümle sürekli tekrar edebileceğim ? Ya da başarmanın en püf noktası nedir ?

Teşekkürler..

tamam ama yani şıp diyipte inanılmıyorki

Peki madem şıp deyince inanılmıyor şöyle düşün;
İnsan sadece ve sadece ruhtur. beden bu dünyadaki elbisedir, onu bi kenara atalım. Gelelim ruha. Allah kuranda "biz onların ruhunu kendi ruhumuzdan üfledik" diyor. Yani ruh Allahtan bir parçadır. Bu yüzden ölümsüzdür. Bu yüzden; "ondan geldik, ona döneceğiz" deriz. Allahın topraktan yarattığı ruh değil bedendir. Bunu iyice anla. Devam edelim;
Telekinezide ilk öğretilen şey şudur; "evrendeki her şey enerji". Şimdi şunu hatırla Allah en yüce varlık olarak insanı yarattı. Eee kardeşim madem öyle neden cinler gibi çok hızlı değiliz? neden görünmez olamıyoruz? Madem daha üstünüz neden daha fazlasını yapamıyoruz? Yapamıyoruz değil! "yapmıyoruz". Allahtan bi parça olmak nedir? Allahın en yüce olarak yaratması şu; evren enerji ve enerjiyi kontrol edebilirsin demektir, kısaca evren senin hizmetindedir ve hayal gücünde ne varsa yapabilirsin. İşte bunu yapma sanatıdır telekinezi!

Bu yetiler herkeste bolca olsaydı, zaten sıradan hayatımızın bir parçası olurdu. Sıradanlaştığı için de çoğu kişi üzerinde çalışıyor olmazdı. İnanmak, odaklanmak, sabır ve yatkınlığımızın da (yeti olarak) olması koşullardandır. Buradan herkesin şıp diye yapamamasını anlamalıyız.

İnancın artması için de önerim, başarısızlık anlarının üzerinde durmayıp, ufak dahi olsa başarı anlarını kendimize referans göstermek. Olumlama gibi iç ses, dış ses fark etmeden kendimize yinelemek "ben başarıyorum", "ben yapıyorum" tüm benliğimizle yinelemek. Zamanla, kendi gerçeğiniz haline dönüşecektir...

Peki madem şıp deyince inanılmıyor şöyle düşün;
İnsan sadece ve sadece ruhtur. beden bu dünyadaki elbisedir, onu bi kenara atalım. Gelelim ruha. Allah kuranda "biz onların ruhunu kendi ruhumuzdan üfledik" diyor. Yani ruh Allahtan bir parçadır. Bu yüzden ölümsüzdür. Bu yüzden; "ondan geldik, ona döneceğiz" deriz. Allahın topraktan yarattığı ruh değil bedendir. Bunu iyice anla. Devam edelim;
Telekinezide ilk öğretilen şey şudur; "evrendeki her şey enerji". Şimdi şunu hatırla Allah en yüce varlık olarak insanı yarattı. Eee kardeşim madem öyle neden cinler gibi çok hızlı değiliz? neden görünmez olamıyoruz? Madem daha üstünüz neden daha fazlasını yapamıyoruz? Yapamıyoruz değil! "yapmıyoruz". Allahtan bi parça olmak nedir? Allahın en yüce olarak yaratması şu; evren enerji ve enerjiyi kontrol edebilirsin demektir, kısaca evren senin hizmetindedir ve hayal gücünde ne varsa yapabilirsin. İşte bunu yapma sanatıdır telekinezi!
kardeşim süper anlattın tebrik ediyorum her şüphelendiğimde okuyacağım..

Geri