Sayın Urmiaa
Yazdıklarınızdan forumu pek fazla takip etmediğinizi anlıyorum. Konuyu açan arkadaşın profiline ve daha önce yazmış olduğu mesajlara tek tek bakmanızı tavsiye ederim.
Ben orda arkadaşımızın duymak istediği (bu benim düşüncem) şeyleri söyledim. Çünkü arkadaşımızın yazı dizisini heyecanla takip eden biri olarak, biz ne dersek diyelim arkadaşımızın fikrinin hiçbirşekilde değişmeyeceğini, kafasında oluşan düşüncelerin kalıplaşmış olduğunu ve değişime açık olmadığını biliyorum.
En basitinden arkadaşımız piskolojik bir rahatsızlığı olabileceğine milyonda birlik bir ihtimal bile olsa inanmıyor. Onuda gectim arkadasın yazı dizisinin bütününü birleştirip okursanız arada bazı noktaları fark edeceğinize eminim.
Son olarak ben o cümleleri gercek olduğu için, dalga gecmek için veya espri olsun diye yazmadım. Ben yazımda mesajımı verdim ve arkadaşta mesajımı almış zaten önemli olanda budur. Bu söylediklerimi yapıp konuyu ve mesajımı birdaha değerlendirirseniz sizinde neyi kastettiğimi anlayacağınıza eminim. İyi forumlar.