MeHDiX
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.Başımdan geçenleri önceden anlattığım olaylardan azçok bilirsiniz.Eşimin içine girerek benle konuşan,eşimi boşamazsam onu ölüme kadar götürebilecek şekilde halsiz düşüreceğini,hastalandıracağını v.s. tehditler savuran kadın cin; "Eğer eşimi boşarsam benle nasıl irtibata geçeceksin" soruma,onun hayaliyle cevabını vermişti.Uyguladığım değişik yöntemlerle içine girmesini engelledim.Yada en azından birkaç gündür yaşamadığım için öyle sanıyorum.Bu kez, uyumak üzere gözlerimi kapadığım anda ayak ucumda eşimin şeklinde beni gözetlediğini farkediyorum.Bunu birkaç kezdir yaşıyorum.En son rüyamda geldi: İş yerimdeyim.Ortalık zifiri karanlık.Işığı açmaya yeltendiğim anda arkadan kollarımı kavrayıp sırtımı değişik yerlerden ısırmaya başladı.Acı ile feryat ettim.Birkaç kez "Bismillahirrahmanırrahim" dedimsede bırakacağına her okuyuşumda daha şiddetli ısırıyordu.Son çare ezan okumaya başladım. Okumaya başlar başlamaz kolları gevşedi ve henüz eşhedu enlaa... kısmında tamamen bıraktı ve ben uyandım.Sırtımın acısından uyuyamadım.Sabah eşime baktırdım,sırtımda hale hale ısırık izleri vardı ve azda olsa hala duruyor.