"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tayy-i Mekan hakkında bilgi rica ediyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PESS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

PESS

Kayıtlı Üye
Merhabalar...

Dün gece rüyama girdi ve size danışmak istedim.Rüyamda sürekli tayy-i mekan kelimesi fısıltılar halinde geçiyordu.Sabah uyanır uyanmaz internetten araştırdım ve bilgiler edindim ama bu bilgiler bana yetersiz geldi.
tayy-i mekan ile astral seyahat arasındaki fark nedir ?
tayy-i mekan nedir ?
Nasıl yapılır tehlikesi varmıdır ?

sorularımı cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum...

Tayy-i mekan bir mekana fizik ötesi yolculuk demektir 3'e ayrılır
1.nefs tayy-i mekanı bu rüyada yolculuktur
2.Ruh tayy-i mekan bu astral seyahat gibirdir ama biraz farklı bunu büyük evliyalar yapıyordu ve istedikleri zaman istedikleri yerde görüne biliyordu.
3.fizik vücut tayy-i mekanu buda ışınlanma gibidir

bunları asla yapamazsınız bunları yapmak için belirli katlardan belirli izinler gerekmektedir çok yüksek kademe evliyalar yapmış olarak bilinmektedir..

Tayy-i mekanin bir tehlikesi yoktur,ama o noktaya gelebilmek icin insanin bayagi bir ugrasmasi lazim, zaten o yola bas vurmus bir insan tayy-i mekan yapabilme özgürlügü icin o yola girmez..
Bir takim terkler gerektiren bir olaydir, yani insanin ölmeden evvel ölmesi gibi...

Merhabalar...

Dün gece rüyama girdi ve size danışmak istedim.Rüyamda sürekli tayy-i mekan kelimesi fısıltılar halinde geçiyordu.Sabah uyanır uyanmaz internetten araştırdım ve bilgiler edindim ama bu bilgiler bana yetersiz geldi.
tayy-i mekan ile astral seyahat arasındaki fark nedir ?
tayy-i mekan nedir ?
Nasıl yapılır tehlikesi varmıdır ?

sorularımı cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum...
kardesim tayyi mekanı astral seyahatle bir tutma tayyi mekanı ALLAH dostları evliyalar falan ypar

Geri