"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Taured'den gelen adam

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ori
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ori

🌙
Moderator
1954 yılında Tokyo Havalimanı'nda, Avrupa'dan gelen bir yolcunun pasaport kontrolü sırasında ilginç bir olay yaşandı. Adam, gümrük görevlilerine "Taured" adında bir ülkeden geldiğini söyledi. Ancak dünya üzerinde Taured diye bir ülke yoktu. Görevliler, adamın pasaportunu inceleyince gerçek bir belge olduğunu, ancak üzerinde yazılı olan ülkenin bilinmediğini fark ettiler. Adam, Taured'in Pireneler bölgesinde, Andorra'nın olduğu yerde yer aldığını ve 1000 yıldır var olan bir ülke olduğunu belirtti. Ancak görevliler, bu bölgede sadece Andorra adında bir ülke olduğunu söylediklerinde adam bu ülkeyi hiç duymadığını ifade etti.

Adamın pasaportu, birçok ülkeye daha önce giriş-çıkış yaptığına dair damgalar içeriyordu. Ayrıca Avrupa'daki bazı büyük şirketlerin çalışanı olduğunu kanıtlayan belgeler de sundu. İlginç olan, bu şirketlerin gerçekten var olması ancak adamın orada çalıştığına dair bir kaydın bulunmamasıydı. Cebinde ise çeşitli ülkelerin para birimleri vardı, bu da farklı ülkelere seyahat ettiğine işaret ediyordu.

Adamın verdiği bilgiler neticesinde yetkililer, hikayesinin tamamen uydurma olamayacağını düşündü. Onu daha detaylı sorgulamak üzere bir otel odasına yerleştirdiler. Oda güvenlik altına alındı, kapısına iki güvenlik görevlisi kondu ve sabaha kadar gözlem altında tutuldu. Ertesi sabah adamın sorgusu yapılmak üzere odaya gidildiğinde, adam ortadan kaybolmuştu. Oda kilitliydi ve kaçış izine dair hiçbir şey yoktu. Adamın pasaportu ve diğer belgeleri de tamamen kaybolmuştu. Tüm aramalara rağmen adamdan hiçbir iz bulunamadı.

Siyah giyen adamlar hakkında ne düşünüyorsun sevgili @Ori
Birçok görgü tanığı varmış ve cinsiyetsizlermiş, burada rüyasını anlatan bir forum üyesi cinsiyetsiz varlıklar gördüğünden bahsetmişti.

1954 yılında Tokyo Havalimanı'nda, Avrupa'dan gelen bir yolcunun pasaport kontrolü sırasında ilginç bir olay yaşandı. Adam, gümrük görevlilerine "Taured" adında bir ülkeden geldiğini söyledi. Ancak dünya üzerinde Taured diye bir ülke yoktu. Görevliler, adamın pasaportunu inceleyince gerçek bir belge olduğunu, ancak üzerinde yazılı olan ülkenin bilinmediğini fark ettiler. Adam, Taured'in Pireneler bölgesinde, Andorra'nın olduğu yerde yer aldığını ve 1000 yıldır var olan bir ülke olduğunu belirtti. Ancak görevliler, bu bölgede sadece Andorra adında bir ülke olduğunu söylediklerinde adam bu ülkeyi hiç duymadığını ifade etti.

Adamın pasaportu, birçok ülkeye daha önce giriş-çıkış yaptığına dair damgalar içeriyordu. Ayrıca Avrupa'daki bazı büyük şirketlerin çalışanı olduğunu kanıtlayan belgeler de sundu. İlginç olan, bu şirketlerin gerçekten var olması ancak adamın orada çalıştığına dair bir kaydın bulunmamasıydı. Cebinde ise çeşitli ülkelerin para birimleri vardı, bu da farklı ülkelere seyahat ettiğine işaret ediyordu.

Adamın verdiği bilgiler neticesinde yetkililer, hikayesinin tamamen uydurma olamayacağını düşündü. Onu daha detaylı sorgulamak üzere bir otel odasına yerleştirdiler. Oda güvenlik altına alındı, kapısına iki güvenlik görevlisi kondu ve sabaha kadar gözlem altında tutuldu. Ertesi sabah adamın sorgusu yapılmak üzere odaya gidildiğinde, adam ortadan kaybolmuştu. Oda kilitliydi ve kaçış izine dair hiçbir şey yoktu. Adamın pasaportu ve diğer belgeleri de tamamen kaybolmuştu. Tüm aramalara rağmen adamdan hiçbir iz bulunamadı.
Garip bir hikaye, Youtube da Profesör Hernandez'in hikayesi var ona da bakabilirsiniz. Kaan Ünsal Alphan'ın anlatımıyla kendisi bu tarz olayların anlatımında favorimdir. Şiddetle tavsiye ediyorum.

Çoklu evren teorisini destekler gibi..

Teorik fizikçilere göre ; solucan delikleri ile paralel evren geçişleri mümkün olabilir. Tabi çoklu evren teorisi kanıtlanmadığı ( henüz ) için geçişlerden söz edilemiyor. Fakat geçtiğimiz yıl '' geri sarma protokolü '' dedikleri sistemi geliştirdiler. Foton, başlangıç koşullarına geri döndürüldü.

Tabi çalışmalar sadece bunlarla sınırlı değil. Kuantum bilgisayarlarda deneysel solucan deliği yaratıp yaptıkları incelemeler sonucunda, alanın geçilebilir olduğunu gözlemlediler. Kulağa süper çılgınca geliyor.. Bundan 10-20 yıl sonrasını düşünemiyorum.

🍃

Ve dünyanın x bir yerinde tüm bu çalışmalar hızlıca ilerlerken ; zihnimde Dr Emmet ve muhteşem saçları, saat kulesine düşen yıldırım, Einstein ve DeLorean temalı geleceğe gitme hayalleri kuruyorum..

Oricim kaçırmadı aslında kapsamlı bir yazı vardı onu arıyordum işten pek fırsatım kalmadı. Benim okuduğum bir iki zaman cebi vakası vardı. Bu adam kadar uzun süreli olaylar değil ama buda bir nevi zaman yolculuğu sayılabilir. Hatırladığım ilk olay yabancı iki kadının orman yürüyüşüne çıktıklarında kendilerini eski bir zamanda bulmaları ile ilgili hatta ilk başta kadınlar bunu bir etkinlik sanıyorlar. Süre geçince geçmişte olduklarını fark ediyorlar. Bu sırada o kişilerle etkileşimleri var. Korkup aynı yoldan geldiklerinde geldikleri zamana geri dönüyorlar. Daha detaylısını bulduğumda yazacağım. İkincisi ise İstanbul dikili taş mevkinde geçiyor taşa dokunan bazı kişilerin taşın dikildiği zamanı gördüklerini idda ettikleri yazılar var. Bu zaman ceplerinin ortaya çıkışları için tahmini zamansal bir döngü var mı bilmiyorum. Muhtemelen var ama bunun için bir patern lazım. Bu adamda farkında olmadan böyle bir döngüye yakalanmış olabilir. eski notlarımı bulabilirsem daha detaylı anlatabilirim.

Geri