"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Taşların tenimize değmesi gerekirmi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Üye silindi 38107
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 38107

Evet arkadaşlar başlıkta olduğu gibi sorum taşların tenimize değip değmemesi gerektiği.Bazı kaynaklar enerji akışı için şart diğerleri gerekmez diyor ne yapmalıyım?

Çok teşekkürler.Size bir soru daha sormak istiyorum.Bu taşları birlikte kullanmak konusunda siz ne diyorsunuz.Bu arada taşlarım obsidyen kristal kuvars ve ametist

kullanım amacını tam belirleyemedim ancak elementim hava.Birde mesela ben bir taşı ilk alıp temizlemesini yaptıktan sonra korunma amaçlı olarak kullanırsam hep o amaçtamı kullanmak zorundayım.

Farklı kullanım amaçlarına göre programlıyacağınız en uygun taş kuvars dır.Diğer taşları kendi özelliklerine göre kullanmanız yerinde olacaktır

Taşların hem ruhen ve hemde bedenen olumlu yönde etkileri vardır.Enerjinizi olumlu yönde artırdığı gibi size psikolojik yöndende faydaları çoktur.Ayrıca bir çok rahsızlıklarada faydası olduğu gibi size uğurda getirecektir.

Çatlamanın negatif enerjiden olabileceğini düşünüyorum.Çok uzun zamandır temizlik yapmıyorsanız üzerinde kaldırabileceğiden fazla negatif yük oluşmuşsa çatlamış olabilir.

Geri