Tasalluta uğrayanlar için alternatif arınma yöntemi.

ilimsiz

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bildiğiniz gibi bazı negatif arzulara sahip varlıklar bedenimize yerleşmek gibi bir hata yapabiliyor.
Bunun için hacılara, hocalara, büyücülere başvurup değişik değişik mevzular eşliğinde sonuç alamıyor bir de paranızı kaptırıyorsunuz. Ben ise size alternatif bir öneriyle geliyorum, bir nevi rukye tedavisi uygulayacağız ama nasıl?

Bildiğiniz gibi bu varlıklar düşük bilinç seviyelerine sahipler yani entelektüel bir uğraşıları olduğunu sanmıyorum dolayısıyla eğer günlerinizi kitap okuyarak geçirirseniz bedeninize yerleşmiş varlıkların "yine başladı sasuke", "kafam şişti yeter", "la uzatma artık" diyerek bedeninizden tiksineceğini ve bir süre inadından kendini jiletleyip eğer okumaya devam ederseniz daha sonra bulunduğunuz ortamı terk edeceğini düşünüyorum.

Söylediğim gibi bir nevi rukye tedavisi, eğer kendinizi inanılmaz çaresiz hissediyorsanız denemenizde fayda var.

Özellikle sihir yoluyla bulaşmış inatçı ve şeytanlaşmış cin taifesi maalesef koruma yapmadan ve cini yakarak öldürmeden kurtulamıyor insan. Bunların yakımı ise uzun zaman alıyor sihir yapabilen cinlerin güçsüz olmaması sebebiyle.

Geri