"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tarotları imha etme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bundy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bundy

Kayıtlı Üye
Başlıkta da belirttiğim gibi tarot kartlarımdan soğudum ve dün gece oturup tek tek kestim. Bunları ne yapmamı önerirsiniz? Direkt çöpe atsam olur mu? Sonuçta kestim ve birinin eline geçse bile kullanılabilir durumda değil.

Tarot kartları bu şekilde elden çıkarılmaz birine hediye edilir. Keşke bu işlemi yapmadan önce azıcık forumu karıştırsaydınız.

Hediye etme imkanınız kalmadığına göre ateşe atıp yakmanızı tavsiye ederim.

Bu saatten sonra yapılacak tek şey elementlerle buluşturmak. Keske keira arkadasımın dediği gibi siteyi arastırsaydınız.

Toprağa gömmeyi veya suya atmayı düşündüm zaten ama çok şüpheciyim. "ya birinin eline geçerse" diye düşündüğümden kullanılamaz hale getirmek istedim. Bu şekilde suya mı atayım yoksa toprağa mı gömeyim? Aslında suyu kirletmek istemiyorum toprağa gömsem olur mu?

Ben tarot kartlarını aldığım ilk gün bir kaç açılım yaptım ve evde kısa boylu yürüyen gölgeler görüp rahatsız oldum ancak korkmadım. Kartlardan nefret etmiştim. Nasıl yok edeceğim diye düşünürken bir hışımla makasla hepsini tek tek kesip direk çöpe attım. O gün üstümden yük kalktığını hissettim. Tabii siz usulü neyse ona göre yok edin ama ben çöpe attıktan sonra herhangi bir olumsuzluk yaşamadım

Toprağa, suya(deniz, akarsu vs.), yakarak, küllerini savurarak... Birini uygulayın. Konuya yeterli cevap verildiği için konu kilit..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri