Metanoia
Kayıtlı Üye
Uzun yıllar önce çok heves ederek bir tarot destesi almıştım. Sezgileri güçlü bir insanımdır, çok da ilgimi çekiyordu ve neden olmasın dedim. Kartlara büyük bir özen gösteriyordum. Her gün kartlarla konuşur, uyurken yanıma alırdım enerjim kartlara geçsin diye. Açılım yaptığımda kartların içimde uyandırdığı şeylere göre yorum yapardım, kartların yol göstericiliği sezgimle güzel bir şekilde bütünleşmiş olmalı ki isabetli yorumlarda bulunuyordum. O kadar isabetli ki yaşadığımız bazı kötü olaylar aynen yorumda bulunduğum şekilde gerçekleşince kartları bir kenara kaldırdım ve tarota veda ettim. Suç tarotta değildi elbet ama bunu kaldırabilecek psikolojiye sahip değildim o zamanlar. Her neyse, bu forumda tarotta oldukça bilgi sahibi olan insanlar var, sorum sizin için. Desteyi aldığım vakitten itibaren enerjimi yükleyebilmek için özen gösterdiğimi söylemiştim. İlk başlarda açılım yaparken yanımda benimle birlikte bekleyen enerji diyebileceğim bir şey fark etmeye başlamıştım. Soluk, belli belirsiz havada süzülen bir şey. Zaman geçtikçe belirgin hale gelmeye başladı. Öyle ki ben masaya geçip sandalyeye oturunca o da yandaki boş sandalyeye oturup kartları izlerdi. Gün geçtikçe daha "maddesel" hale bürünüyordu. Kendisinden hiç korkmadım, sadece şaşkınlıkla izliyordum. Sanki başka bir boyuttan bu boyuta geçip can bulmaya çalışan bir şeydi. Bilemiyorum tabii, ama hep öyle düşünmüşümdür. Enerjiyi sağlayan da bendim haliyle, bu kadarını anlayabiliyordum. Kartları elime alıp masaya oturduğumda gelir izlerdi. Onun haricinde hiç görmedim kendisini. Tarota veda ettiğim vakit, o enerji de ilgimi kestiğim için yok oldu. Merak ediyorum, kartlarla çalışanlar, böyle bir durumla karşı karşıya geldiniz mi? Devam etseydim, o enerji neye evrilecekti? Bir bakıma kendimi de sorumlu hissediyorum. Benim başlattığım bir şey, yarım kaldı.