"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tarot Kutsama Ritüeli

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Osiris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Osiris

Kayıtlı Üye
Tarot kartlarınızı elementlerine göre ayırın. Bulunduğunuz odaya, sizin çok yakınınızda olmayacak şekilde üç beyaz mum koyun(ayrı ayrı yerlere de koyabilirsiniz) ve onları yakın. Bir ahşap levhanın üzerine pentakl çizin.(Ahşap tercihen meşe) Ahşap levhayı yere koyun ve sizde önünde yere oturun. Ahşap levhanın üzerinde, çizdiğiniz pentaklın yönlerine göre kartları uygun yerlere yerleştirin. Yani elementleriyle uygun yerlere. Sonrasında elementleri vs. çağırmadan yalnızca hiç olmadığı kadar Öz'e yoğunlaşarak şunları söyleyin:

''Ey Urd! Senindir tüm bilgelik
Getir bana tüm hakikatlerin bilgisini
Ey Verdandi! Senindir tüm bilgelik
Getir bana tüm doğruların bilgisini
Ey Skuld! Senindir tüm bilgelik
Getir bana tüm olasılıkların bilgisini

Yüce olan, başlangıçtır, devindirendir
Urd, Verdandi ve Skuld!
Getirin bana tüm kaderlerin simgesini...''

Ardından sağ elinizi saat yönünün tersi sırasıyla kartların üzerinde gezdirin ama temas etmeden. Sonra yaktığınız üç beyaz mum sönene dek gözleriniz kapalı vaziyette dalınca geçin. Ve içinizden sürekli şunu tekrar edin:

''Urd hetu eina, adra Verdandi, Skuld ina thridju'' (Okunuşu: Ürd hetü ayna, adra Verdandi, Sküld ina tridyü)

Umarım faydalı olur. Çok zor olmadığından kolayca yapabileceğinizi düşündüğüm bir uygulama. Bu uygulama aynı zamanda sizin sembolleri daha kolay ve doğru anlamlandırmanızı da sağlayacaktır.

Alıntıdır.Yazan: As'haman.

Cadılık ritüeline benziyor sanırım.Çok güzel anlatmışsın ellerine sağlık.

Tarot kartlarımla bir kez babam bana fal baktı. Konu da açtım zaten bununla ilgili. Destenin artık bana ait olmadığı söylendi. Zaten kartlara elimi yaklaştırdığımda sıcak bir enerji hissederdim, şimdi ise soğuk bir rüzgar esiyor sanki. Bu uygulamayı yaparsam destemdeki yabancı enerjiyi boşaltıp tekrar sadece bana ait olmasını sağlayabilir miyim?

Sevgi ve ışıkla...

Tarot kartlarımla bir kez babam bana fal baktı. Konu da açtım zaten bununla ilgili. Destenin artık bana ait olmadığı söylendi. Zaten kartlara elimi yaklaştırdığımda sıcak bir enerji hissederdim, şimdi ise soğuk bir rüzgar esiyor sanki. Bu uygulamayı yaparsam destemdeki yabancı enerjiyi boşaltıp tekrar sadece bana ait olmasını sağlayabilir miyim?

Sevgi ve ışıkla...

Hayır çünkü onunla bakım yapılmış artık o deste bakım yapan kişinin oldu artık.
Eğer siz bir başkasının destesiyle bakım yapsaydınız o deste de sizin olurdu çünkü artık sizin enerjinizle birleşiyor deste.Arındırmanız bir şeyi farkettirmez.Arındırma olayı sizin destenize bir başkası dokunursa yapılır.Bakım yaparsa yapılmaz. :)

Hayır çünkü onunla bakım yapılmış artık o deste bakım yapan kişinin oldu artık.
Eğer siz bir başkasının destesiyle bakım yapsaydınız o deste de sizin olurdu çünkü artık sizin enerjinizle birleşiyor deste.Arındırmanız bir şeyi farkettirmez.Arındırma olayı sizin destenize bir başkası dokunursa yapılır.Bakım yaparsa yapılmaz. :)
Çok alışmıştım halbuki...Peki ne yapmam gerekiyor? Toprağa mı gömeyim desteyi?

Çok alışmıştım halbuki...Peki ne yapmam gerekiyor? Toprağa mı gömeyim desteyi?

Hayır o desteyi artık babanıza verin. Ve kendinize yeni bir deste alın.
Ve destenizle bir daha sakına bakım yaptırmayın. :)

Eğer destenize birisi dokunursa arındırma uygulaması yapabilirsiniz. Ama birisi destenizle bakım yaparsa artık o deste sizin olmaz.Bakım yapan kişinin olur. :)

Sevgi ve ışıkla...

Bu ritüel wiccanlar ve wiccan cadılar içindir.

Geri