"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tarot kartlarım ile ilgili bi' soru

black_angell

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, Tarota karşı uzun zamandır ilgi duyup araştırmama rağmen hala tam olarak yeterince bilgiye sahip değilim bi' nevi kaynaklarda yazanları ezberlemek yerine kendi yöntemlerimi uyguluyorum :smash: Soruma gelicek olursak şöyle anlatayım bir buçuk sene önce uzun zamandır birlikte olduğum kartlarımı birden bire kaybettim ve bulamadım, bir yerlerden çıkar diye bi' süre ara verdim ama maalesef çıkmadı, durum bu olunca yeni bir tane edinmek zorunda kaldım bir seneye yakındır kullanıyordum ki eski kartlarım tekrar ortaya çıktı aynı bıraktığım şekilde şimdi ben bu iki desteyi de kullanabilir miyim? İkisinide kullanmamda bir sorun olur mu? Sırayla gibi bir şey yapsam olur mu mesela birine birinci desteyle diğerine ikinci desteyle bakmam mümkün mü?
İyi günler :cheers2:

sevgili black angell destenizi bulduğunuza sevindim.Fakat iki deste ile bakım yapmak ,tek desteyle oranla aranızdaki enerji bağınızın azalmasına neden olur.Bu da bakımlarınıza yansır.Seçim yapmalısınız diğer destenizi bırakmak istemiyorsanız Tarot koleksiyonu yapar yada hediye edebilirsiniz...Sevgiler...

Sayın nefertiti benim de bir sorum var az önce masamın üzerindeki tarot kartlarına babam bunlar ney len diyerekten dokundu ve baya inceledi, destemi nasıl arındırabilirim? :)

Adaçayı tütsüsü yakarak dumanında herbirini gezdirebilirsiniz.Ayrıca uyurken yastığınızın altında,sürekli yanınızda bulundurarak bağınızı da kuvvetlendirirsiniz.Sevgiler...

Diğer desteyi hediye edebilirsiniz.Benimde iki destem vardı ve birini hediye ettim.Ve destenin şu an gerçek sahibinde olduğundan eminim.Bende tek destemle açılımımdan mutluyum.İki deste sadece kafamı karıştırmama ve dağılmama sebep oluyordu.

Kesinlikle bende tek deste taraftarıyım. İlk kartlarınız sizden vazgeçmemiş bence sizde onlarla olun. :)

Geri