Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Edindiğim yeni tarot kartlarım için hem enerjimi verme amaçlı hem de fal açarken kullanmak için mum kullanmamın yardımcı olucağını öğrenmiştim. Ben kilise mumunun daha etkili olabileceğini düşündüm ama sizlere de sormak istedim acaba bir sakıncası var mıdır diye ?
Teşekkür ederim. Sıradan alınmış mumlardan daha etkili olabileceğini ve daha güçlü bağ kurulabileceğini düşündüm ama bakalım bir yol gösteren çıkar belki
Bunu yapan birini tanıyorum. Kendisi Hristiyan ama dininiz ne olursa olsun eğer size yardımcı olacağını düşünüyorsanız neden olmasın. En azından bir zararı olmaz. Zaten tarotla ilgili her şey size özeldir. Belli başlı prensipleri vardır. Bunların dışına çıkmadan kartlarınızı nasıl istiyorsanız öyle kullanmanız bence daha yararlı olacaktır zaten.
Çok teşekkürler doğru söylüyorsunuz. Müslümanım ama geçen gün gezmek amacıyla kiliseye gitmiştim orda geldi aklıma bu fikir. Sonuçta Allah bir ve hepsi Allahın evi, düzgün amaçla ve duayla kullanırsam daha çok yardımı olucağını hissediyorum. Teşekkürler tekrar.