"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tarot Kartı Arayanlar!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MOONROW
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MOONROW

Banlı Kullanıcı
Elimde fazla tarot kartları var kullanılmıyor ihtiyacı olana ücretsiz verebilirim resimlerini çekip alta yorum olarak link halinde atarım.

Forumda kişisel bilgiler vermek yasak, biriyle iletişime gecmek pek mumkun değil
Başkasına tarot kartlarını kullandırmanın uğursuzluğuyla ilgili hikayelerde var, bence kullandığın kartları verme olur nolmaz :) :)

Ben kütüphaneleri gezmeme rağmen bulamadım eğer forum kurallarını ihlal niteliğinde olmayacaksa bana ulaştırırsanız çok sevinirim. Kullanım sorumluluğu kendime ait olacaktır.

Forumda kişisel bilgiler vermek yasak, biriyle iletişime gecmek pek mumkun değil
Başkasına tarot kartlarını kullandırmanın uğursuzluğuyla ilgili hikayelerde var, bence kullandığın kartları verme olur nolmaz :) :)

Kıvep kartları hiç kullanmadım ilgim de yok inanması güç ama 316 senelik kartlar eski püskü. Bir akrabamı çok severim ve büyük bir sandığı vardı onun içinden buldum al senin olsun dedi ve büyük dedesinden kaldığını söyledi. 9 yaşındaydım kartları aldığımda. Ben hiç kullanmadım ancak önceki sahiplerini bilemem. Sorumluluk almak istemem. Eğer olanlardan kendisi sorumlu olacak biri varsa verebilirim kartları ancak forumda yeni olduğum için kurallardan pek haberim yok önce onları okumalıyım :)

:Angel_anim: Tarot hayatımda önemli bir yere sahip ve akan sular durur,ben talibiyim kartların sorumluluğunu da üstüme alırım kararını verdikten sonra Urumun da dediği gibi iletişimle ilgili yönetimi haberdar edersin...

Tarot kartları büyü için kullanıldıysa onları paylaşman tavsiye etmem çünkü o kartlarda senin bir gücün kalmıştır ve bu işlerden anlayan birinin eline geçer ise senin için hiç iyi olmaz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri