Şimdi ben yorum konusunda uzman değilim, iç güdüsel olarak kendi kendime yorumluyorum. Şöyle yorumladım:
1. karta bakarsak şu an bir harekete geçiş söz konusu, yani ya beni elde etmenin çareleri aranıyor ya da unutmanın. İşte ben burada kararsızım.
2. kart bir kutlamayı ve bir arada olmayı simgeliyor. Belki konuyla ilgili birilerinden akıl alınıyor ya da destek alınıyor. Ya onu teşvik ediyorlar yani hadi artık açıl şu kıza gibi ya da aman boşver biz neşemize bakalım, kız mı yok sana gibisinden teselli ediliyor; yine kararsızım.

3. kart diyor ki birilerinden bir süre önce fikir alınmış, bu kişi fikirlerine değer verilen biri olabilir. Ama o kişinin neyi desteklediği açık değil. Bu kartta bir akıl danışma görüyorum.
4. kart kısa zaman önce konuyla ilgili bir ilerleme kaydedildiğini gösteriyor. Biri ona bak kız da sana karşı boş değil, veya seni seviyor demiş olabilir. Bu kişi bir önceki kartta gördüğümüz münzevi olabilir. Veya başka biri.
5. kart kısa zaman içinde bi aksilik olmazsa ikimizin bir araya gelebilme ihtimalini söylüyor. Bir iletişim şansı, bir araya gelme, açık yüreklilikle duyguları birbirine açma, açılma gibi. Veya belki bu kişi bir başkasıyla yeni bir ilişkiye başlıcak işte yine kararsızım.

6. kart 5. kartta görülen yakınlaşmanın neticesinde ilişkide bir doyum noktasına ulaşılacağını gösteriyor. Belki bir evlilik yolunda ciddi bir birliktelik yaşanacak. Ama yine kararsızım. Yani bu birliktelik benimle mi yoksa başka yeni bir ilişkiyle mi olacak karar veremiyorum. İşte burada destek lazım, bu sitede bunu kitap gibi okuyacak uzmanlar olduğunu biliyorum.
7. kart der ki adamın aklında aile yuva kurma şeklinde güzel niyetler var. Hayata geçirebilecek mi henüz bilmiyoruz.
8. karta göre çevredekiler artık onun kontrolü eline aldığını görüyor. Zaten 1. kartta adamın harekete geçtiğini görüyoruz.
9. kartta yine kararsızım ama sanırım onu aşacak işlere girmekten korkuyor. Bir yanda aşk yaşama isteği var diğer yanda ise acaba başımdan büyük işlere mi kalkışıyorum acaba vesveseleri görüyoruz.
10. kart der ki; bu adam elllerinde çiçekler kapında sırıl sıklam

şaka bir yana, bir teklif var belki 1 ay belki daha az veya daha fazla bilmiyorum, eninde sonunda bu kişi benimle iletişime geçecek ve bana teklifte bulunacak veya bana açılacak şeklinde yorumladım.
Tabi ben ona daha önce bi fal bakmıştım, o zaman son kart kılıç 3'lü çıkmıştı hakikaten de öyle oldu. Şimdi böyle dramatik bir uzaklaşmadan sonra böyle bir yakınlaşma nasıl olur aramızda onu bilmiyorum. Veya şöyle bir senaryo yazdım, her ne kadar falı onun adına ve kendi niyetim için açsamda faldaki imparatoriçe veya 5. kartta görülen yakınlaşma benim dışımda başka biri mi acaba diyorum. Ama falı kendi niyetim üzere açtığım için bu da pek mantıklı gelmedi. Hadi bir el atın dostlar işin içinden çıkalım...
Yönetici notu: Renkli harf kullanımı sadece yöneticilere aittir. Standart renk kullanmanızı rica ediyoruz.