sewalim
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu açılımı yorumlamaa çalışıcam.Muhtemelen çok eksikliklerim olacak ama yorumlamada bana yardımcı olursanız sewinirim.
Falı açtığım kişi aşk hayatını sordu..
belirleyici kart:değnek kraliçesi.
mevcut durum
şeytan-ters)manevatın gelişmesi ve gücü kötüye kullanması.
karşılaşılan engeller
aşıklar ters) herşeyin en iyisini istemesi sebebiyle fırsatları kaçırmış olması ona bir engel.
gelişmelerin nedenlerikader çarkı ters) sorunların artması ve şanssız bir döneme girilmesi.
geçmiş etkenler: (Ölüm-düz)- bunu yorumlayamadım.
yakın gelecek
Ay-düz)-aniden ortaa çıkabilecek tehlikeler yada akılcı değilde duygularla haraket edilecek.Buda olumsuz bi durum doğuracak.
yakın geçmişaziz-düz)-geçmişteki girişimler olumlu seyretmiş .
kişiliği ve ruh haliermiş-ters) yalnızlık içe kapanma isteği halinde bu kişi.kendi doğrularını benimsemekte ve kimsenin fikrini önemsemiyor şuan.
dış etkenler(büyücü düz) başkaları bu kişiyi çok güçlü ve yetenekli görüyor.bulunduğu bu kötü durumdan dışardakiler farkında değil.Çok güçlü ve karakterli bi bir birey olarak biir imaja sahip
ümitler-korkulardünya-düz)başarı ve mutlu olma isteği var bu kişinin.korkuları var saamayız sanırım .
sonuç-kader
araba-düz) mücadele sonucu büyük bir zafer bekliyor kendisini.
Çok eksiğim var bilioyorum ama bu şekilde yorumumu güçlendirmek istiyorum.Şimdiden tşkler.
Eklenmiş Resmin Önizlemesi
Falı açtığım kişi aşk hayatını sordu..
belirleyici kart:değnek kraliçesi.
mevcut durum

karşılaşılan engeller

gelişmelerin nedenlerikader çarkı ters) sorunların artması ve şanssız bir döneme girilmesi.
geçmiş etkenler: (Ölüm-düz)- bunu yorumlayamadım.
yakın gelecek

yakın geçmişaziz-düz)-geçmişteki girişimler olumlu seyretmiş .
kişiliği ve ruh haliermiş-ters) yalnızlık içe kapanma isteği halinde bu kişi.kendi doğrularını benimsemekte ve kimsenin fikrini önemsemiyor şuan.
dış etkenler(büyücü düz) başkaları bu kişiyi çok güçlü ve yetenekli görüyor.bulunduğu bu kötü durumdan dışardakiler farkında değil.Çok güçlü ve karakterli bi bir birey olarak biir imaja sahip
ümitler-korkulardünya-düz)başarı ve mutlu olma isteği var bu kişinin.korkuları var saamayız sanırım .
sonuç-kader

Çok eksiğim var bilioyorum ama bu şekilde yorumumu güçlendirmek istiyorum.Şimdiden tşkler.
Eklenmiş Resmin Önizlemesi