"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tarot ile hayatımıza yön verebilir miyiz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Selinela
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Selinela

Kayıtlı Üye
Tarotla ilgili araştırma yaparken bir söz dikkatimi çekti.
''Özgür iradeniz size hayatınızın senaryosunu yazma , istemediğiniz şeyleri değiştirme , istediğiniz şeyleri yaratma gücü verir. Hayatınızın yönünü kehanet aracı , falcı veya kader değil siz belirlersiniz. Tarot'un özü budur.
Bu sözle anlatılmak istenen tarotla hayatımıza yön verebileceğimiz midir ?

Belki alınması gereken kararların sonuçlarını tarot yardımıyla önceden görebilir, bu şekilde hayatımıza yön verebiliriz. Bunu anlatmaya çalışıyor bence. Yoksa insan zaten kaderini oluşturma gücüne sahip, bu gücü tarot vermiyor. İnsanın özünde var bu güç.

Belki alınması gereken kararların sonuçlarını tarot yardımıyla önceden görebilir, bu şekilde hayatımıza yön verebiliriz. Bunu anlatmaya çalışıyor bence. Yoksa insan zaten kaderini oluşturma gücüne sahip, bu gücü tarot vermiyor. İnsanın özünde var bu güç.
Ben bir an öyle algıladım. Dediğiniz mantıklı. Önceden farkedip ona göre hareket etmeyle alakalı olmalı.

Tarot size geleceğinizle ilgili potansiyelleri söyler. Örneğin bir seçim yapacaksanız bu seçimin sonuçlarını gösteri, ya da karşılaşacağınız kötü bir olayı size önceden haber vererek önlem almanızı bu olayı ya az hasarla ya da hasarsız atlatmanıza yardım eder. Bir işe başlayacaksınızdır bu işle ilgili kart seçersiniz ve eğer kartlar güzel çıkarsa bu işe girersiniz, eğer kartlar kötü çıkarsa bu işe başlamazsınız. Bu sayede siz hayatınıza yön verirsiniz. Dikkatinizi çeken sözün size anlatmak istediği budur. Sevgiler..

Tarot size geleceğinizle ilgili potansiyelleri söyler. Örneğin bir seçim yapacaksanız bu seçimin sonuçlarını gösteri, ya da karşılaşacağınız kötü bir olayı size önceden haber vererek önlem almanızı bu olayı ya az hasarla ya da hasarsız atlatmanıza yardım eder. Bir işe başlayacaksınızdır bu işle ilgili kart seçersiniz ve eğer kartlar güzel çıkarsa bu işe girersiniz, eğer kartlar kötü çıkarsa bu işe başlamazsınız. Bu sayede siz hayatınıza yön verirsiniz. Dikkatinizi çeken sözün size anlatmak istediği budur. Sevgiler..
Cevabınız için teşekkür ederim.Söylediklerinizi uygularım. :)

Geri