sakoya1992
Kayıtlı Üye
Merhabalar, tarot kartı bakmak istiyorum.Aklıma 2 kart takıldı birisi katina destesi diğeri ise peri tarotu bana bu konuda yardım edebilecek olan birisi var mı acaba?
Gittim direkt aldım kullanılmıştı ama eksik yoktu geri değiştirmeyede götürmedim başıma biraz olaylar geldi, atlattım 2 kişiye baktım şuana kadar 2 kişininde en ince ayrıntılarına kadar bildim içsesimi dinledim direkt söyledim fakat baktığım kişiler için kartları ben karıştırdım 2 sindede aynı kağıtlar geldi illa kağıdı fal baktıran kişi mi karoştırmalı?Deste yada Tarot kendi sahibini seçer . Peri tarotu yorumlaması en zor bakım türlerinden birisidir bir kartın aynı bakımda etkilediği 8 kart olabilir . Profesyonel olmadan kesinlikle boşa çaba sarfedeceğin bir bakım türü olur . Zaten almak için gittiğinde seni isteyen tarot yada deste seni çekecektir .
Dipnot: ister Kelt aç. İstersende içinden nasıl geliyorsa. 9lu açarsın. 6lı olur. 3lü var. Serbest dalış var. GŞG (geçmiş şuan gelecek) atılımı var. 12lik aylık yorumlama var. 3lü GŞG modeli var. 3GŞG 1kehanet durumu var.Merhaba yaklasik 2 senedir klasik tarot kartlarina sahibim.
Tarot fali acmayi çok istiyorumama nasil acacagimi bilmiyorum. Kitapcik var hac acilimi gosteriyor ama dogru acilim yapip yapmadigimi bilmiyorum.
Bu konuda bana yardimci olabilir misiniz?
Bir de bi kaç sorum olucak
Kartlari desteye ters duz olarak mi koyuyorsunuz yoksa hepsini duz mu kariyorsunuz?
İnsanın kendi kendine tarot açması ve sorusuna kendi cevap vermesine Bi alışamadım gitti.Merhaba . Ailemin maddi sıkıntı var . Ailem düğünümde takı takacak para bulabilecek mi diye sordum : düz kılıç dokuzlusu,Kupa yedilisi , kupa ası çıktı . Yorumum ; vicdan azabı çekiyprum onları bu duruma sürüklediğim için ama sonuç olumlu galiba ? Lütfen yardım edinnnnn
Dipnot2: kartları karıştırırken senin ters|düz etmen gerek.Merhaba yaklasik 2 senedir klasik tarot kartlarina sahibim.
Tarot fali acmayi çok istiyorumama nasil acacagimi bilmiyorum. Kitapcik var hac acilimi gosteriyor ama dogru acilim yapip yapmadigimi bilmiyorum.
Bu konuda bana yardimci olabilir misiniz?
Bir de bi kaç sorum olucak
Kartlari desteye ters duz olarak mi koyuyorsunuz yoksa hepsini duz mu kariyorsunuz?