Tarot bakan arkadaşımın çığlık atması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Merviş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Merviş

Kayıtlı Üye
Çocukluğumdan beri tuhaf rüyalar gören bir kızdım. Bu rüyalar çoğu zaman uyandığımda sona ermezdi. Gündüz de her neyle meşgul olursam olayım sesler, tatlar ve hisler almaya devam ederdim. Bütün bunlar bir psikoz hali değil de meditatif gibiydi. Yani halk ağzında Leyla hali,:) Yıllar sonra aldığım hisler ve bilgiler daha da güçlenerek devam etti. Son dönemde çevremdeki tabiat haricinden insanlardan bilgi alır oldum. Bazen acaba bunları ben mi uyduruyorum diye düşündüm ve korktum. Ancak ben ne dersem diyeyim gerçekleştiğini farkettim. Mesela birine sen bunu yapıyorsun yapma sonu fena olacak dediğimde. Kendisiyle beklemediği bir yüzleşme aldıktan sonra gözlerimin önünde çıldırdığını gördüm 👀. İşin en garip kısmı aldığım bilgiyi onunla paylaşırken onunla ilgili daha çok bilgi akışına sahip oldum. Olay basitti. Kötü görünüyorsun, tarot mu bakıyorsun? Çok bakıyorsun sanırım! Yeterince de temizlenmemişsin. İş yerinde de hep geriliyorsun ama bu gerilim işten değil kalbinden geliyor hissediyorum. Yazık oluyor sana, huzurunu kaçırmışlar… gibi çok basit gündelik bir ağızla onu uyarmıştım. Kendisi de ilgiyle dinleyip, cevap verip kendisiyle ilgili düşüncelerime teşekkür etti. Her zaman spiritüel olmasına gerek yok bize değer veren insanlar halimizi görür ve anlarlar. Benim dilim de öyleydi. Çalışırken farkettim birden bire çığlık atarak yaptığı işe sövmeye başladı. Bunun üzerine birkaç gün düşündüm. Bugün yine işe geldiğimde yaptığımız işle ilgili insanların şikayet ettiklerine şahit oldum. Şekil değişse de öz aynı hareket aynıydı. Negatif eylemlerle uğraşan insanların bulunduğu ortam da tıpkı onlar kirli ve bu kir sürekli bulaşıcı oluyor. Olumsuzl negatif söylemler bu yüzden hep yansıyor. Bugün şikayet eden insanlara bir şey demedim. Ancak farkettiğim bu gerçeği paylaşmak istedim. Siz çalıştığınız alan ve ofislerde fal bakanlar nedeniyle buna benzer enerji yansımaları görüyor musunuz?

16 yaşından beri Tarot okurum. 28 yıldır yani. yüzlerce insan tanıdım Tarot okuyan. Tarot okuyanlarda ile böyle bir bağlantı görmedim. kişinin başka bir sorunu olabilir.

Geri