sn.cherish analiz sonucu ruhsal amaç kartınız İmparatoriçe ve Araba .
Teşekkürler Syn *nefertiti*
Araba kartını bir kilit ya da bir koşul olarak bulunduğunu yorumluyorum.
Bildik çevrelerden çıkabilmek, bunun yaparken ihtiyaç duyulan özgürlük arzusu, tutku, kaybolan cenneti arayış veya kendi farkındalık gereksinimi duyulduğu ifadesinin blokajlarla ilgili olduğunu düşünüyorum. Ayrılmayı güven ve sevinç dolu gösteren tek tarot kartı olması özelliği, kendimde bulmam gereken cesaret, insiyatif alma, risk almayı gelişim için koşul olarak önüme getiriyor olmalı.
Tabi yapacağım tercihlerde uyarılar bu kartla geliyor; kendi gücünü tahmin etmede aşırıya kaçmama, aşırı özgüven ve coşkulu davranmamak gerektiği, öğrenilecek hala çok şeyin olduğu var yine bu kartta çünkü.
İmparatoriçe kartını çok sevdim. Aşamalı olarak ulaşabileceğim bereket, şuur açıklığı, yeni fikirler, maddi zenginlik, analık, zevk mutluluk sevilmeyecek şeyler değil
Ruhsal amacım madde ve manaya verdiğim değer konusunda istikrarlı olmak, manaya verdiğim değeri yüceltirken somut dünyada bu düşünme biçiminin karşılığını gerçek yaşamda ve toprak anadan istemek gerekiyor şeklinde yorumluyorum. Buna son yıllarda inanıyorum zaten kimse bişeylere gerçekten istemeden ulaşamıyor.
Bunun dışında ilişkiler manasında devam eden bir belirsizliğin ortasındayım aslında, ne istediğim biçimde devam ettirebiliyorum, ne de istediğim biçimde bitirebiliyorum. Bu duruma yeni şekil vermesi ve insiyatifi alması gereken kişiyi ben olarak gösteriyor sanki bu kartlar. Ruhsal amacım bir ilişkiden edinilecek olası mutluluk, ağırlıklı bekleyiş ve yorgunluktan daha fazlası olmalı diyerek

aslında bilinçaltımı eleveren bir tablo çıkardım. Ama bunu en sakin, makul lisanla yapıp, işime gücüme bakayım napalım..