Tam da inancıyla alakalı bu yaşadıkları aslında

Bu kişiler sadece Allahtan geleni kabul ederler, şifanın da direkt Allahtan geldiğine inanırlar, evrenden gelen ve şifacının kanal olduğu enerjiyi şartlı kabul ederler yani, nüans farkı var sadece ama bilinçaltlarındaki bu durum kısıtlama getirir. Şeyhin yaptığı koruma saldırılara karşıdır, şifaya, dualara, iyi niyetlere engel olmaz. Bir de uzaktan değil de yanyana göndermeyi deneyin. Bazı kişilerle frekansınız tutmayabilir. Yine olmazsa bana yönlendirin ben göndereyim şifayı, neymiş durum daha net anlarım. Hangi şifa enerjilerini kullandınız acaba?
Koruma için majikal yöntemler esastır, şeyhi de bunu yapmıştır, öyle namazla olmaz. Benim de var bir sürü korumam, hepsi de büyücü kimliğim sayesinde, şifacı kimliğimle değil hiçbiri. Siz de ancak büyücüye yaptırabilirsiniz koruma istiyorsanız, korunma ihtiyacınızın derecelerine göre tipleri var. Neden ihtiyaç duydunuz bir şifacı olarak, barışçıl bir hayat sürmeniz gerekmez mi? Hadi ben büyücü savaşlarının ortasında oluğum için, büyücü olan eşime yapılan büyülerin negatif tesirlerine maruz kalmamak ve onun yüzünden bana yapılanların etkisinden korunmak, etrafımızdaki tonla varlığın saldırısından korunmak, herhangi bir açığımı bulmasınlar diye kimsenin benimle ilgili bilgileri görmemesini sağlamak, yapılan saldırılar yüzünden sağlığımın ve bereketimin kaçmasını önlemek için korumaya sahibim. Sizin ne derdiniz var?
Allaha çok şükür bir derdim yok. Sizinki farklı bir durummuş gerçekten, tırstım

Sadece şifa gönderirken bazen kendimi korumaya almayı unutuyorum.
O kişinin ne rahatsızlığı varsa hepsi bana geçiyor. Misal panik atağı varsa benim kalbim 300-500 atıyor,
boğazımda şah damarım atıyor, dilim atıyor, dilimi şişmiş gibi hissediyorum. Bu etkidende zor kurtuluyorum.
Bir de parazit alır mıyım diye korkuyorum. Tanımadığım kişilere şifa göndermemeye çalışıyorum.
Eğer bir hiyerarşi varsa....
Çekirge <Çırak <Çile Mertebesi <Talebe <Öğrenci <Hoca <Alim <Sensei (Usta Öğretici) <Usta <BİLGE
O zaman ben daha çekirgeyim.
1 aydır ilgileniyorum bioenerji ve şifa çalışmalarıyla bu yüzden şu an sadece Yeşil Işık Şifa Enerjisini ve 3. Göz Altın Üçgen Şifa Enerjisini denedim.
Hatta Altın Üçgeni bana niyetlenmeyen birine bile denediğimde yüzünde mavi şimşekler çaktığını söyledi.
Bazı niyet etmeyen kişilerde denedim bir şey olmadı. Demekki o kişinin koruma kalkanı zayıfmış diye düşündüm ben. Sizce sebebi nedir?