"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tapatalk ile Giriş

hayati sorgulayan insan

Kayıtlı Üye
Önceleri bu programı kullanarak forumu rahat bir şekilde kullanıyordum hatta normalde tarayıcıdan giriyordum ama açılış olarak bu program gözüktü indirip öyle devam ettim. Ama şimdilerde kullanamıyorum. Forumun programla olan ilişkisi kesildi mi? Yoksa ben mi beceremiyorum:/

Birçok forumda rastladım uygulama sonrası açıklar ve hack saldırıları olmuştu bence böyle daha iyi forumun sağlıklı işleyişi açısından.

Bir kaç güne kadar denediğim de bende de aynı cümle çıkıyordu. Tam emin değilim ama başlığın altında giriş yap kısmı var hızlı hızlı basarken oraya denk geldi sanırım. Sonra giriş yap sayfası açıldı ve girdim. Tam ne yaptığımı ben de bilmiyorum yani :D 2 ay kadar oldu ben de tapatalktan giremiyordum bu başlığı görünce tekrar denedim oldu :D

Bir kaç güne kadar denediğim de bende de aynı cümle çıkıyordu. Tam emin değilim ama başlığın altında giriş yap kısmı var hızlı hızlı basarken oraya denk geldi sanırım. Sonra giriş yap sayfası açıldı ve girdim. Tam ne yaptığımı ben de bilmiyorum yani :D 2 ay kadar oldu ben de tapatalktan giremiyordum bu başlığı görünce tekrar denedim oldu :D

Kullanımı çok kolaylaştırıyor o yüzden kullanıyorum :D Bayağı araştırdım da bir çözüm bulamadım

Geri