"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

tanıdık sesler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kgn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kgn

Kayıtlı Üye
arkadaşlar ben evde yanlızken yada abimleyken falan durup dururken çok tanıdık sesler duyuyorum hiç bi akrabamın arkadaşımın sesine benzemiyor.garip kelimeler söylüyolar. anlayamıyorum sözleri , bu sesler ne olabilir

:D nerden bilicez sesleri biz duymuyoruz :D büyük ihtimal piskolojiktir orda olmadan insan sesleri nasıl duysun bu sesler nedir nerden bilsin forumdakiler :D

arkadaşlar ben evde yanlızken yada abimleyken falan durup dururken çok tanıdık sesler duyuyorum hiç bi akrabamın arkadaşımın sesine benzemiyor.garip kelimeler söylüyolar. anlayamıyorum sözleri , bu sesler ne olabilir
sesleri kendi kafanın içindemi duyuyorsun yoksa evin içindemi

sesleri kendi kafanın içindemi duyuyorsun yoksa evin içindemi

Çok Doğru Bi Soru. Ses'in Ne Olduğunu biraz Daha Araştirisan Olayi Enterasan Biyere Taşimak Yerine biraz Kendine Bakabilirsin. Eğerki Sesleri Kendi Kafanın İçinde Duyuyorsan Yakın Zamanda Yaşadiğin Bi Olaydan Etkileniş Olabilirsin Yada Psikolojik Olabilir %99. %1 Bu Olayin Varliklarla Alakasi Olma Durumu Var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri