"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tanıdığım kızı yanlışlıkla hasta ettim!

BattleFury

Kayıtlı Üye
Merhabalar , kısa geçip konuya gireceğim.

Tam olarak 4 Temmuz tarihinde ilgilendiğim bir kızı imgeledim. Onu kırmızı ışıkla imgelemiştim ve şu anda (5 Temmuz) sabah rahatsızlandığını oğrendim..

Acaba yaptığım imgede mi bir şey vardı yoksa benim kullandığım enerji çeşidiyle mi alakalı (Negatif enerjiydi kastım).

Ben bunun için kesin şudur diyecek kadar bilge biri değilim ama amacım yardım etmek, imgelediğin rengin anlamına bak istersen, bir de bildiğim kadarı yeşil ışık sağlık için kullanılıyor, bilgimi dogruladıktan sonra nolur nolmaz yeşil ışık da imgele :)

Kırmızı aşk olmalı ancak ateşin de rengi olduğu için (daha doğrusu bana kırmızı derseniz ben ateş derim :D ) Yani benim psikolojik açıma gore yıkımı da imgelemiş olabilirim (?)
Ayrıca yeşili deneyeceğim :) Sağolun bilginiz için.

Bence tekrar imgeleyin belki düzelir. Kırmızı renginin olduğu rüyalarım nefret ile alakalı oluyor. Tabi daha usta birisinin yorumu da lazım.

İşte o yuzden actım bu konuyu :) usta birilerinin cevap yazması lazım yani bi cevap arıyorum Bu konuda benden daha bilgili birilerinden :)

Kırmızı aşk olmalı ancak ateşin de rengi olduğu için (daha doğrusu bana kırmızı derseniz ben ateş derim :D ) Yani benim psikolojik açıma gore yıkımı da imgelemiş olabilirim (?)
Ayrıca yeşili deneyeceğim :) Sağolun bilginiz için.

senden sonra arastırdım yesıl ısık ıyıslestırmede kullanılıyor.Denemenı tavsiye ederim kalbinden ona dogru yeşil işik aktıgını düşün :)

bu durumu düzeltmek için beyazla imgeleyin.beyzın içinde bütün renkler vardır.
kök çakra için beyazdan kırmızı aldığını 2.çakra için turuncu 3.için sarı...diğerlerini biliyorsunuzdur.sırayla imgeledikten sonra düzelir.
sonrada arkadaşların dediği gibi yeşil ama zümrüt yeşili olursa daha güzel olur:)

birşey eklemek istiyorum .arkadaşlar birini negatif renklerle imgelerseniz o sizede döner.

içim rahatladı :) boyle ustumden bi yuk gitti.. :D

peki nasıl bir rahatsızlıgı olursa , yanlış bir şeyler yaptıgım fikrime kapılabilirim?

bnce daha ıcsel depresyon ates fln dıye bn bılorum :)

hay allah kahretsn yine suclu hissetmeye başladım, bikaç gun once facede duvarına yazdıgını direk aktarıyorum copy-paste tarzında :D
"Dipteyim evdeyim depresyondayım"

bu duvarına yazdıgıydı :( aklıma takıldı çıkmıyo , düşünmeden edemiyorum..

hay allah kahretsn yine suclu hissetmeye başladım, bikaç gun once facede duvarına yazdıgını direk aktarıyorum copy-paste tarzında :D
"Dipteyim evdeyim depresyondayım"

bu duvarına yazdıgıydı :( aklıma takıldı çıkmıyo , düşünmeden edemiyorum..

Önemli olan niyettir neye niyet edersen enerji o yönde akar sen hasta olması için niyet etmediysen senden kaynaklanmaz her insan hasta olabilir bunun için başka birinin negatif enerjisine ihtiyaç yoktur

Geri