Takım yıldızlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Alp13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kusura bakmıyorum, bu bir kusur değil, sadece biraz heyecan olması gayet normal. Zamanla alıştılça geçer ; bizlerde yaşadık 🙂
Çok naziksiniz teşekkür ederim böyle kibar insanları görmek çok hoş ukala ;kimseyi kaile almayan hırçın ,agresif ,deli dolu insanları gördükçe sizin gibi anlayışlı insanlar iyi geliyor.

@Rhea sizi güldürdüysem ne hoş heyecanlı hanımsınız neşe katmışım size yorumlarınız çok heyecanlı aksiyonlu .
Evet aksiyona heyecana alıştırdilar beni bir yüksekten uçurup bir diplere batırıp.. başka türlü olamıyorum artık 🤩
Neyse konuyu dagitmayalim malum sohbet de yok artık bir hanım kızımıza verilen büyü tariflerine başka bir üye tepki verip kavga çıkardığı için.

Kendini bilmez agresif deli dolular kabak gibi ortada oluyor görmemek elde değil.her yerde varlar.
Bir gerçek tavsiye istermisin hatta iki.
1. Kendini iyi hissetmediğin anlarda buraya girme. Hatta burada bir şey yok.
2. Carl jung'u şiddetle tavsiye ederim. Özellikle kırmızı kitabını, çünkü bu bilim adamı sağ iken toplumdan sakladığı kişisel deneyimlerini ( deli dememeleri için) o kitapta yazmıştır. İllede bir din kitabı varsa işte odur. Videolarınla muhakkak karşılaşırsın. Benim bildiğim, karar verdiğim şudur. TANRI Bilinçtir. Nokta. Ama bunu kabul edebilmen için çok şey yaşamalısındır; acılara sabırlı olmalısındır... Bırak herkes kendi aynasına bol bol gülsün,kibirlensin. Sen o sırada kendi yolunda yürüyor olucaksındır, umarım. İnsan formları bir çok hale bürünmüştür. Kızma, öfkelenme. Kokma. Korkma, çünkü olaki eşiklerine gelme şansını yakalarsın; orada dağılmamış olursun. ..

Ama tercihin ve burada arayışın nedir? Neyi öğrenmek istediğinde netmisin. Merak içinmi buraları veya diğer yerleri dolaşıyorsun yoksa anlam veremediğin deneyimlerine cevap bulabilmek içinmi? Dürüst olursan bende sana dürüst olurum. Olmazsan hissederim.

Geri