"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Suyun Sıcaklığı

Üçüncü göz

Kayıtlı Üye
Belki saçmalık belki tesadüf bilemiyorum
Duştayken suyun sıcaklığını ayarlayabiliyorum yani düşüncemle.Mesela çeşme en sıcak tarafta olsa bile biraz soğu hadi biraz soğu filan diyerek değiştirebiliyorum sıcaklığı ya da en soğuktayken bile ısınmasını dileyerek sıcak olmasını sağlayabiliyorum.Tesadüf filan diye düşündüm ama baya bi denedim biraz ılık ol azcık soğuk ol şimdi sıcak ol filan diyerek bi kaç kez tekrarlayarak başarabildiğimi farkettim başkası anlatsa sallıyo derdim yalan yok :D çok tuhaf bi durum belki de tesadüftür bilemiyorum.

Ben o işi bir türlü yapamıyorum, ya duşun altında haşlanıyorum ya da donuyorum orta yolu olmuyor. Bize de öğretin bu işin sırrını :)

Suyun ısısını değiştirmek çok zor bir iştir çok büyük bir enerjiye sahip olmanız gerekir ancak beyninizi kandırmanız daha kolaydır bu gibi sözlerle beyninizi kandırıp böyle hissetmenizi sağlıyor olabilme ihtimalinizi de göz önünde bulundurun derim iyi forumlar.

Hemen olumsuz cevap vermeyeceğim ..Ama suyu ısıtmak ya da soğutmak çok ileriki tekniklerdir.Çünkü suyun ısını az bir odaklanmasıyla değiştirebilen bir kişi üst derece bir odaklanmayla ya da imajine ile suyu dondurabilir ya da elinde ki bir suyu buharlaştırabilir ..Yetenek olduğunu anlamanın bir yolu o suyu bir başkasının ellemesini sağlayıp kontrol edebilirsiniz .. :) Sizin ki diğer arkadaşların demesi gibi beyni kandırma olabilir :)

Geri