"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Susan Miller 2012 Burç yorumları

"2019 yılına kadar parlak bir aşk, hayatınız hiç sıkıcı olmayacak, evlilik mevlilik, bulutlarız üstünde geziceksiniz" ohooo ooo ne yaptın sen Uranüs? Nasıl kıydın bana :D
"teraziyi mutlu etmekten sorumlu olan Venüs, yardımsever Jüpiter ile..." bir olup hep birlikte sevgi enerjimi hortumlayacaklar galiba. Kalabalık geliyo gezegenler bu sefer üstüme, bakalım ne olacak :D

Ayrıca sorunlar 2039a kadarmı ne kayboluyormuş. Çok enteresan bir dönem olucak Kİ ben sorunları çözmeyi severdim... O kadar çok sorun çözdümki şimdi sorunlar benden kaçıyor.. Mantıklı :D Hadi hayırlısı her olayda oldugu gibi Ölmek var Dönmek yok... :)

yukarıdaki indirilme istatikstikleri dikkatimi çekti ben başak burcuyum 2 eylül yükselenim balık burcu nüfusta 24 ekim akrep burcu yazıyor bu üç burç başak 28 akrep 44 balık 42 indirilip bakanlar birbirine en yakın sıralamada tahminimcede parapiskoloji astrolojiye en meraklı burçlarda herhalde bunlar
olsa gerek...:)

çok teşekkür ederim güzel paylaşım ALLAHIMcc hayırlı bereketli huzur içinde yıllar dilerim kardeşlerime
hayırlı geceler
saygılarımla

Arkadaşlar pc de sorun var dosyaları indirmiyor. Rica etsem yazılı halini foruma başlığa kopyalar mısınız? Şimdiden teşekkürler :)

ikizler burcunda oldugum icin kendimde okudum. 2009 dan itibaren yasadigimiz askda SIKINTILAR 2012 ekimden itibaren gececekmis. 12 Yil bu bu sekil devam edecekmis. Yani insallah mutlu olma gibi bir sansimiz olacakmis askda:hurray:

Geri