"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Süryani Maji Uygulamaları Hakkında

ParadiseGuard

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar "... ve Süryani Büyüleri" başlığını görür görmez şaşırdım açıkçası nedir bu ne değildir bileniniz varsa anlatabilirmi.

Süryani büyülerini soruyorum nedir bu süryani büyüsü aramice, süryanice olarak ne yapılır ne amaçlara hizmet eder ufak tefek örnekleriniz varmı

örnekler zaten diğer başlıklarda veriliyor
süryani büyüleri süryani ve arami dilinde olan büyülerdir.genelde bir sunağa dayanır yani birşeyler sunarsınız enerjiye bu tütsüden kana kadar birçok şey olur büyüsüne göre değişir.şifreli metinleri vardır büyü dualarının anlamları şifrelidir ve sembollerden oluşur dua sözleri.okuma sayısı genelde birani ve havastaki kadar fazla değildir ama dildeki vurgular ve sözler söylenirken yapılan işlemler çok önemlidir.mesela bir duayı okurken kimi yerinde bir bitkiyi ateşe atabilir kimi yerinde elinizden kan akıtmanız gerekebilir vs vs vs.
yani okuma ve işlem aynı anda yapılır seramonik büyülerdir

hmm anladım ben süryaniyim bu yüzden dikkatimi çekti süryanicede takıldığınız bi konu olursa yardımcı olmaya çalışırım

saygılarımla

Geri