Dolunayınkızı88
Kayıtlı Üye
6 yıldır parapsikoloji ile ilgileniyorum. Fakat zaman zaman ara verdiğim dönemler oluyor, bundan 2 yıl önce sürekli cinlerle irtibat halinde olan kişiler beni buluyor ve bana herhangi bir konuda yardımcı oluyorlar, genel olarak ilgi duyuyorlardı. Maji ile ilgilenen bir arkadaş grubumuz vardı ve cinli olayların olduğu yerleri keşif yapmaya gidiyorduk. Surlar diye geçen uçurumlu biyere gittik, Uçurumdan indik, derin uçurumun tam ortasında 4-5 metrelik bir düzlük vardı. orada dinlendik, hava kararmıştı, içimden bir ses bunun daha aşağısına inmememiz gerektiğini söylüyordu. Bunu arkadaşlarıma da söyledim onlarda beni dinlemesi gerektiğini biliyordu. Zaten düzlüğün aşağısı inilecek gibi değildi çok dikti. Bir arkadaşım düzlüğün aşağısına flaş tutarken aşağıdan 'flaşı kapat.' diye boğuk bir ses geldi. Tabi hepimiz topuk. Biz tırmandıkça arkamızdan taşlar düşüyodu bişey çok hızlı geliyordu. Tırmanırken aşağı düşmemek için ellerimi uzun otlar arasındaki yılan deliklerine sokuyordum. Düşünün öyle bi üç buçuk atıyoruz
çıktığımızda indiğimiz yerde değildik önümüzde çitler vardı, tuzak gibiydi, neyseki başka bi çıkış bulup uçurum yolundan çıktık, indiğimiz yolun önünden geçiyorduk (bomboş tarlalık ortasında sadece bi tane büyük ağaç olan biryer) ağacın yanında simsiyah erkek formunda bişey duruyordu, arkadaşlar korkudan kitlendi ben bunları dürttüm koşmaya başladık koşarken de bakmaya devam ettik ki ne görelim siyah adam formu gözümüzün önünde buharlaştı. Ardından uzuun ince tarlalık bir yola girdik daha çok keçi yolu gibiydi etrafımızdaki otlar bazı yerlerde insan boyunu geçecek kadar uzundu, aynı yolun sağ tarafından bir adam iki tanede 2-3 yaşlarında çocuk geliyordu. Garip olan üçüde simsiyah ve kapşonluydu. Öyle bir yol ki bizim yolumuz dümdüz gidersek çıkıyoruz, sol tarafı yok sağ tarafı da onların yürüdüğü yol. Ve o yolun ortasında yolumuz onlarla kesişecek başka yolu yok. Biz ağırdan almaya başladık, o sırada onları izliyorduk küçük çocuklardan biri tarlaların arasına girip dolaşıp geri geldi ama adam dönüp bakmadı bile. Daha sonra kesişiceğimiz yere yaklaştıkların da otlar uzadı ve görmemeye başladık, ağırdan alsakta biraz yaklaşmıştık, birden biri büyük ikisi küçük üç köpek onların olduğu yoldan direk üzerimize doğru koşmaya başladılar ve biz kaçarken gördükki o yol köpekler dışında bomboştu. Ardından aynı yere (belamızı arıyoruz) hava aydınlıkken gittik, yine aynı düzlüğe indik çok farklı renklerde doğal taşlar vardı, ben onlara bakarken arkadaşlar endişeli bi sesle bana seslendi, bir baktım ki karşı uçurum da yine aynı insan formunda o simsiyah varlık, garip olan güneş tepedeyken bile simsiyah gözüküyordu, ben ona doğru bakınca ve daha iyi görmek için yaklaşınca kaçmaya başladı, arkadaşlar da beni görünce kaçmasına şaşırdı. Sizce bu varlık benden neden kaçtı?