Bilemiyorum .bu arada söylediklerinizi dikkate alacağım. Üşenmeyerek zaman ayırdığınız için ayrıca teşekür ediyorum. Olumsuzluklar peşimi bırakmıyor. Çevremde hiç arkadaşım kalmadı. Neye elimi atsam kuruyor. Bilinçsiz bir şekilde yaşıyorum. Hiç bir şeye odaklanamiyorum. Düşünmeden hareket ediyorum. Bir olay karşısında donup kalıyorum.Sürekli işlerimi erteliyor. Yada unutuyorum. Zaman ve saati hiç umurumda değil gibi... Sürekli huzursuzluk ve gerginlik var.... Geçmişim sizin sandığınız gibi pek temizde değil... 30 yasindayim. Babam arkadaşlarına ve akrabalarına karşı çok sevecen ve çok merhametli yardım sever birisiyken, Ailesine karşı bildiğiniz zebani gibiydi.. Hep başkaları haklı olur. Biz haksız olurduk... Üzerine psikolojik baskı ile beraber dayak yerdik. A Annem ve babam evlendikleri ilk günden itibaren çok sayıda büyü yapilmis... Yastık,yorgan,kıyafetlerin içine duvar diplerine muska konulması. Yemeginin suyun içine karıştırıp yedirip içirmek mi dersiniz ne ararsanız var. Bir kaç sene babamın üzerinden .. Sonra annemin üzerinden oyunlarına devam ettiler. ..Çocukken hatırladığım kadarıyla... Anneme efam basmalar fazla olurdu. Yine geldiler sizi balta benzeri aletlerle öldürmem konusunda beni zorluyorlar.. vs. vs. sözler söyler söylerdi...bu konuda çok hocaya gidildi... Annemde bir takım psikolojik hasar bırakarak defoldu gitti bu yaratıklar... tekrar babama yine yöneldiler... Babam ne zaman memlekete gitse yada akrabalarinda bir kaç gün kalsa yada bize misafirliğe gelseler evde kara kazanlar kaynardi. Annem her defasında bulduğu muskaları, yakın akrabalarımıza (gül teyze makas kullanarak kurşun döker fal büyü bakan birisi. ) götürür yapılan büyüleri bozdurduğunu ve her dafasında çok kötü büyüler yapıldığı konusunda şeyler söylediğini söylerdi. ..En son 2 yıl önce yine annem ve babam fındık hasadı için memlekete gitti. Babama yine bir şeyler yedirmişler.. Babam annemi hiç sebeb yok iken önce tartaklamış sonra senden boşanacam. Beni akrabalarım evlendirecek... Babam dayılarımı arıyor.. Alın kardeşinizi istemiyorum. Boşanacam diyerek ortadan kayboluyor. Sabaha karşı, annesinin mezarı başında hüngür hüngür annem ağlarken bulmuş. Sonra annem kaldıkları evi eşyaları hatta yemeklere varana kadar sirke ile dezenfekte etmiş... Hatta hiç unumuyorum. (10 seneden fazla oldu) Bir gün eve geldim babam yine annemi dövmüş evi terk etmiş babamı aradım. Babam biz annen ile yapamıyoruz bakın başınızın çaresine diyerek telefonu kapattı.. Anneme neden bu duruma düştüğünüzü sorduğumda amcan aradı.. Yer meselesi yüzünden köye gitmesini istiyor. Yine büyü yapacaklar diye engel oldum.. Sonra ağzıma bir yumruk attı saçımda çekti bir güzel evire çevire dövüp gitti diyince iyice sinirlendim. Amcama ana avrat ne varsa söydüm. Bir daha babamı aramayın diye telefonu suratına kapattım.. Bu olay üzerinden 10 seneden fazla geçti.. Sağda solda kardeşimin oğlu babasını dövdü.. Anama avradıma küfür etti diye söylenti çıkarmış...Halbuki büyü yapan ta kendisi sözde babama ve anneme araları iyi olsun diye tılsım yapmış.. Bir yerde hata yapmış bu sebeble araları bozulmuş... Allaha şükür namazında niyazında insanlar .. Şu iki senedir babam durumu anladı. Uzak duruyor. Geçen sene memlekette gittim. Annem halanlara gitme diye telkinde bulundu.. Babam git elini al.. gönül koymasın diyerek zorla götürdü . Evine girdiğimde mala bağladım..Akşam üstü annem ile bu durumu konuşurken annem ağzından babamin akrabalarında (öldüler tabiki..) bebek cenini hem yiyip hemde kullanarak büyü yapan şahıslar olduğunu söyledi..Bu sırada babam bunu duydu. Kapat hanım konuyu dedi.. Öylece kaldı.. İnanın ne yapacağımı şaşırdım.. Şimdi söyleyin büyümü tılsım mı yoksa kader mi?