"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sürekli aynı rüyayı görüyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Gizossla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gizossla

Kayıtlı Üye
Merhaba yaklaşık iki haftadır psikolojim aşırı bozulmuş durumda herseyim ters gidiyor yasama sevincim yok gibi. İnsanlar tarafından sevilmediğimi ve istenmediğimi düşünüyorum. Romantik ilişkiler konusunda sıkıntı yaşıyorum. Sürekli ağlamaklı geziyorum ve bu süreçte her defasında aynı rüyayı gördüm. Rüyamda kişiler farklı olsa bile hayatıma giren bir kişi tarafından sürekli tehdit ediliyor ve ağır siddet görüyordum. Her bulduğu ortamda bana gözlerini koskocaman açıyor bana siddet uyguluyor ama ben karşılık veremiyorum. Her rüyamda farklı bir kişi oluyor. Bazen sevgili oluyoruz bazen evli ve çocuğum oluyor o kişiden. Senaryo hep aynı. Bunun anlamı nedir ? Bana verilmek istenen mesaj nedir ?

Travma sonrası stres bozukluğu yaşıyor gibisiniz. Psikiyatriste gitmeniz gerekir. İçsel mutsuzluk hiç çekilecek bir şey değil zaten dışarıdan her şey kötü gidiyorken.

Geri