canmert196
Kayıtlı Üye
meraba arkadaslar ben bır kac buyudu surelerın hadımlerınden yardım ıstenıldıgını gordum acaba buyu yapmadan dırek yardım ısteyebılır mıyız?
Can bak hem büyü diyosun hem sure diyosun ? Mantık hatası var.Sureyle büyü falan yapılmaz aklından çıkar.Bak gerçek hadim elde etmen için sağlam bir hoca bulup ondan ders alman lazım.Sahih formüller var.Bunlar büyüde deyil.Bunlara melek diyolar alimler.Aklından büyü işlerini çıkar tamm mı.En güzeli hangi dine tabiysen dininle ilgilen ama sana islamı tavsiye ederim.Müslümansan şayet lütfen bu işlerden uzak dur.
Bak Surelerin Hadimlerinden yardım isteyeceksen islami bir hayata sahip olman lazım.Namaz kılman lazım bütün imanın şartlarını ve islamın şartlarını tamamen kavraman lazım.Yok kavramadan denersende yamuk yumuk dolaşırsın işte.
Bak Surelerin Hadimlerinden yardım isteyeceksen islami bir hayata sahip olman lazım.Namaz kılman lazım bütün imanın şartlarını ve islamın şartlarını tamamen kavraman lazım.Yok kavramadan denersende yamuk yumuk dolaşırsın işte.[çok güzel kardeş az bile söyledin...ALLAHIN izniyle sürelerin hüddamlarını çagırabiliyorum ama çok zor oldu 13 yıllık bir emek verdim hala çalışiyorum rehberim şeyhim çok yardım etti bana özel yardımlardabulundu bende hayatımı islami kanunlara göre uyurladım düzenledim kendime peygamber efendimizi sahabelerin hayatını örnek aldım...v.s
Bu arada dilk neyle ilgiliyse olmuş gibi en az 21 gün söyleyebilir ve yartana şükredbilirsin . Buna niyet çalışması diyoruz. Örnek : hastalık varsa " ben sağlıklıyım yaratana ve melklerime teşekkür ederim şükürler olsun " , para ihtiyacı varsa " ayda şu kadar para kazanırım yaratana ve meleklerime şükürler olsun " vs . 21 gününde sebebi vardır . Hem bilimsel hem dini açıdan .. İlgilenirseniz onu da anlatırım .
Can en güzeli.Allaha imanın varsa müslümansan en güzeli önce tesbih namazı kılarsın ardından 12 rekatlk hacet namazı var onu kılıp dilek diledimi.Allah dularını kabul eder.[/
muslumanım snn dedgın yol en dogrusudınlıcem