"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

süleymanın mührü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu süleymanın mührünün orjinali midir arkadaşlar?
Hangi açıdan soruyorsunuz? Hz. Süleyman'ın taşıdığı gerçek mühür o şekilde olamaz. Mühürün tam gerçek muhteviyatı bilinmese de ipuçları var ve bu ipuçlarından yola çıkarak diyebilirim ki, insan işçiliğiyle yapılmadı orijinal olan. Çünkü en basitinden içine bazı isimler sığmaz. Günümüz teknolojisinden örnek vermek gerekirse, hologram ve lazer teknolojisine benzer bir teknikle yapılmıştı orijinali. Bundan daha fazla da bilgi veremem.
 
Hangi açıdan soruyorsunuz? Hz. Süleyman'ın taşıdığı gerçek mühür o şekilde olamaz. Mühürün tam gerçek muhteviyatı bilinmese de ipuçları var ve bu ipuçlarından yola çıkarak diyebilirim ki, insan işçiliğiyle yapılmadı orijinal olan. Çünkü en basitinden içine bazı isimler sığmaz. Günümüz teknolojisinden örnek vermek gerekirse, hologram ve lazer teknolojisine benzer bir teknikle yapılmıştı orijinali. Bundan daha fazla da bilgi veremem.

Daha fazla bilgi veremem derken sirra vakifsiniz ama bunu gizli bilgi oldugu icin mi veremiyorsuz yoksa gerisi bilinmedigi icinmi
 
Daha fazla bilgi veremem derken sirra vakifsiniz ama bunu gizli bilgi oldugu icin mi veremiyorsuz yoksa gerisi bilinmedigi icinmi
Sırrın tamamına vakıf olsaydım emin olun bütün Dünya gibi siz de bunu bilirdiniz çünkü bu sırra vakıf olup öylece oturacak tipte biri değilim.. :)
Sırrın çok azına dair bilgim var, o azını da yazamam.
 
sanırı bu sırra vakıf olanlar , doğaya , demonlara hükmedebiliyordu ?
Bütün hayvanlar, elemental enerjiler, bütün cinler, bazı (çoğu) demonlar, bazı (çoğu) insanlar üstünde etki gücü var. Ayrıca atomları ayrıştırma ve toplayıp yeni bir şey haline getirme gücüne dair atıflar da var. Pek sınırı yok diyebiliriz.
 
O resimdeki ile alakası yok, bu tür şeylerin peşine pek düşmemeli bence, hz ali nin dediği gibi biz insanız ve allaha yakın oldukca bunu anlar ve yaşarız,
(Allahû Teâla buyurur): “Andolsun ki sen bundan gaflet içindeydin. İşte senden perdeni kaldırdık. Artık bugün senin görüşün keskindir.” Bu imana sahip biri bir cok seyi açar zaten. Hersey allaha imanda ve samimiyette
 
Yorum yaparken karşımızdaki üyeyi aşağılayacak, alay edecek yorumlardan vazgeçelim artık.Gerçekliğine inanmadığınız bir konu hakkında alaycı tavırlar sergilemek zorunda değilsiniz.Uyarıyı tüm üyelerimiz dikkate alsın.
 
Ben bu mührün gerçeğine uğlaşılabilineceğine pek inanmıyorum,şöyle birşey düşünüyorum ben bu mühre uğlaşsam bunu insanlarla neden paylaşayım ki ? hem bence böyle birşey ortaya çıksa kötülük kol gezerdi birileri çıkıp hükümdar falan olmak isterdi :)
 
Süleymanın mührünü kimse bilemez.Tüm canlılara hükmetmeyi sağlayan bir mühür sizce her yerde bulunabilir mi? mühür kimdeyse süleyman odur, sadece tek bir kişi tarafından bilinmiştir oda süleyman olmuştur. Hatta mührünü kaybettiği zaman bütün güçleri kaybolmuştur, tüm keramet bu mühürde, yani şu an var olduğunu bile sanmıyorum.
 
Hz isa birgün su kenarında havarileri ile oturur, daha sonra kısık sesle dua edip suya gider ve üzerinde yürümeye başlar, havariler heycanlanır bize öğret o duayı derler, hz isada öğretir ama hepsi suya batar, bu işte buna benziyor, yani hz süleymanın mührü var ama kullananlar hz süleyman değil. Ayrıca hz süleyman allah ona o yeteneği verdiği için kullanıyordu mühür birşeylerde hep aracıydı, peygamber efendimiz dısında kime ne lazımsa o verildi, efendimizde hersey vardı zaten
 
Neden bu site süleymanın mührünün gizemini ortaya çıkarmak için mi var?
Süleyman'ın mührü ve yapabildiklerinin küçük yansımaları hakkında konuşuyoruz sitede. Majikal tesirler, paranormal işler, enerjisel her şey vs. vs.
Cennet, yaradılış
Ayrılıklar ve kovulmalar
Harut ve Marut
Süleyman'ın Mührü

gibi ana konular var bütün bu sitedeki konuların ana kaynağı olarak. Bunlar yoksa boş konuşuyoruz demektir. Ben kendi adıma boş konuşmadığımı söyleyebilirim.
 
Süleyman'i Süleyman yapan mühür degildir.
Mühürü O mühür yapan Süleyman'dir, fark bu .Süleyman olmayanda mühürün hakikisi olsa ne olmasa ne fark etmiyor, bu konuda bir cogunuzun mühürü Süleyman'in kudretinden üstün tutuyorsunuz bana göre yanilgiya düsüren seyde bu ayrinti zaten.
Ve o mühür sahsa özel bir seydir, onun aklimiza geldigi gibi bir cisim oldugunu ben düsünmüyorum maddesel bir sey degil bence.

Süleyman o "mührü" zaten kendi duasi ile mühürledi, yani bir daha dünyaya kimseye verilmemesini taleb etti. Simdi Süleyman'i gücü ile kabul eden ve bu muhrun pesine düsünler onun o dua gucune neden inanmioyr, böyle bir peygamberin duasi kabul olur, o nimet yine geldigi yere(Allah katina) döndü ve dünya uzeri hic kimse bir daha bu kudrete sahib olamadi, gecmis ola yani :)

Süleyman'in sahib oldugu güc saadece cinleri emri altinda tutmak degildi. Onun gücü bir cok dalda olagan üstüydü durumlar sergiliyordu, mesela tasi som altina cevirene majisyen denilmez o simya ilmine sahibdir, simya ilmi ise fizik kimya kurallrini alt üst eden bir ilimdir, leduni ilimden bir pay.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst