Süleymanin kuş dili.

Magnus357

Banlı Kullanıcı
Katılım
15 Ağu 2022
Mesajlar
852
Tepkime puanı
-10
Merhaba arkadaşlar,kendi kanımca enerjisel bir iletişim söz konusu olduğunu düşünüyorum.Telepatide diyebiliriz.Hz.Süleyman kuş dili bilir hayvanlar ile varlıkla konuşup hüküm ettiğini biliyoruz.Açikcasi alicalarimi açınca Enerjisel bir akış meydana geliyor.Daha önce zaten telepatiye yatkın olduğumu şöylemistim.Bu Enerjisel konuşmanın kuşu diline benzetildigini düşünüyorum.Çünku hayvanlara kuşlara ve kedilerle v.b şeylerde bende benzeri şeyler oluyor.Yani Enerjisel bir iletişim olduğunu düşünüyorum.Sizinde görüşleriniz bekliyorum.
 

Denizc

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Şub 2022
Mesajlar
165
Tepkime puanı
185
Hz Suleyman Rabbinden kendinden sonra hicbir kula nasip olmayacak bir hukumdarlik istemistir. Ve Allah duasina icabet etmis hayvanlari ruzgari ve cinleri emrine vermistir. Eger kuslar konusunu evcillestirmeye indirgersek daha 12 yasindayken karincayla yaptigi konusma tamamen muammada kalir. Ote yandan o konusmada hz Davudun sordugu sorulara karincanin bilgece yanitlar vermeside acayiptir. Sonuc olarak bir hayvandir dogustan kodlanmis icgudulerlerle yaratilmis varliklardir. insan kadar gelismis bir muhakeme yetenegi de yoktur. Oyleyse nasil olabilir?
Burda bahsedilen kuslar ve karinca hadisesi uzerinden benzetme yoluyla baska ilimlere atifta bulunulmus olabilir mi? neticede Hz Suleymanin emrinde cinlerinde oldugundan bahsedilmistir ki cogu kaynakta 72 demondan bahsedilir. Enerji seviyesi olarak cok yuksek olan varliklar ayni zamanda cok bilgili insanlarin bilmedigi cogu sirrada vakiftir. Hz Suleymanin bilgilerinden de yararlandigi fikrindeyim. Soylediginiz gibi belki enerji frekans meselesidir. Belkide cok farkli ilimler soz konusudur. Dogrusunu Allah bilir.
 
Üst