"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Succubus İle Yaşananlar Gerçek mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan anık
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anık

Kayıtlı Üye
bazı yerlerde rüyada yaşandığı söyleniyor bilmek istediğim sadece rüyadamı yaşanıyor yoksa gerçek hayattada temas yaşanıyormu

Demonlarla ilgili açmış olduğunuz konuda da aynı soruyu yöneltmişsiniz sanırım..Sevgili Simam da cevap vermiş size.

Rüya alemi bazen sıradandır bazen de boyutlara geçiş için araçtır.Tam olarak net cevap veremeyiz sanırım.Bu demonla cinselliği yaşayan bir varsa cevap verıcektır.

İyi forumlar :)

İlişki rüya da yaşanıyor.Syn.Simam gerekli cevabı vermiş zaten. Gerçek hayatta da farklı şeyler yaşabilirsiniz ama ilişki yaşamazsınız. :)

benimde istediğim bu zaten yani ilişkiyi gerçek hayatta yaşamak istemiyorum peki şu Gerçek hayatta da farklı şeyler yaşabilirsiniz derken ne demek istediniz.

Bir Succusla görüştükten sonra gerçek hayatta da temas yaşarsınız. Sadece rüya aleminde kalmaz.
Onun dokunduğunu, çevrenizde gezindiğini hissedersiniz. Başka varlıkla da olsa bu aynıdır.

Biz Bu Demonu Göremezsek Nasil İrtibat Kuracağız Yani Rüyadayken Bilincimiz Yerinde Değilken Nasıl Anlaşacağız?

Bir demon ile anlaşma yapıp bir bağ kurduktan sonra gün içinde fiziksel olarak görüşerek değil telepati yolu ile iletişim kurulduğunu biliyorum ben. Sevgili Simam ve demonlar hakkında tecrübe ve bilgi sahibi olan arkadaşların paylaştıklarından anımsadığım bu. Yanlışım var ise uzman biri düzeltsin lütfen. Ayrıca forumda demonlar ile ilgili birçok konu var. Öğrenmek istediğiniz detaylara ulaşabileceğinizi zannediyorum. Araştırın derim.

İyi forumlar.

Soruya cevap verilmiş zaten ama diğer sorunuz için rüyanızı lucid olarak-kontrolü elinizde- göreceğinizi düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri