"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Subliminal Recorder System 9.0V. baska yerde yok!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fressiax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
peki bu subliminal telkinleri kendi başımıza yapmamız ne kadar doğru?

Tabi uzman kişiler tarafından öğrenmek en doğrusu güzel bir araştırma lazım telkin cümleleri nasıl hazırlanıyor vs.. Bilinçaltı ile şaka olmaz.. Bildiğim kadarıyla programı ücretli aldığınızda detayları anlatan bir cd veriyorlardı onu da yabancı sitelerden bulabilirsiniz...

peki dinlediğimiz birsublim teklini ayrıştırabilen bi program varmı ziira bilinç altı ciddi bi olay ne dinlediğimizi bilmek daha doğru olur diye düşünüyorum. en azından içeriğini anlayıp öyle dinlemek lazom diye düşünüyorum . çünkü duyduğum kadarıyla baazı insanlar katil yetiştirmek içinde telkin kullanıyorlarmış . sizcede öyle değilmi arkadaşlar

bu programda ben ayristirma yapma oldugunu bilimiyorum ancak telkinli bir muzik actigimda telkinleri duyabiliyorum bu program sayesinde. bi deneyin derim.

Ben böyle şeylerin bir program indirmeyle yapılacağını sanmıyorum yoksa çoluk çocuk subliminal mesajlar yaparlardı
beyin dalgalarını kontrol etmek beyne hükmetmek bir program indirmek kadar kolay olacağını sanmıyorum hiç bununda uzun süreliği bir eğitiminin olduğu düşüncesindeyim

Ben böyle şeylerin bir program indirmeyle yapılacağını sanmıyorum yoksa çoluk çocuk subliminal mesajlar yaparlardı
beyin dalgalarını kontrol etmek beyne hükmetmek bir program indirmek kadar kolay olacağını sanmıyorum hiç bununda uzun süreliği bir eğitiminin olduğu düşüncesindeyim
Bu programın amacı beyin dalgalarını değiştirmek vs. değil. Zaten subliminal mesaj beyin dalgalarını değiştirmek için kullanılan bir yöntem değildir. Bu programla sadece müzik arkasına yerleştirilen telkinler bilinçaltına işlenir ki zaten hazırlanması düşündüğünüz kadar kolay değil. Zamanında ben de uğraştığım için biliyorum :)

Bu programın amacı beyin dalgalarını değiştirmek vs. değil. Zaten subliminal mesaj beyin dalgalarını değiştirmek için kullanılan bir yöntem değildir. Bu programla sadece müzik arkasına yerleştirilen telkinler bilinçaltına işlenir ki zaten hazırlanması düşündüğünüz kadar kolay değil. Zamanında ben de uğraştığım için biliyorum. :)

Yanlış ifade etmiş olabilirim ancak bunun o kadarda basit olduğunu sanmıyorum hiç. Siz de demişsiniz kolay değil ama bence bu zordan da zordur. Düşüncem yanlış ta olabilir. Bu işin tam uzmanlarına sormak gerek yine de.

Yanlış ifade etmiş olabilirim ancak bunun o kadarda basit olduğunu sanmıyorum hiç. Siz de demişsiniz kolay değil ama bence bu zordan da zordur. Düşüncem yanlış ta olabilir. Bu işin tam uzmanlarına sormak gerek yine de.
Herkesin düşüncesi aynı olacak diye bir durum yok bu yüzden görüşünüze saygı duyarım tabi ki ;)

soracağım soruyla konuyu tekrar gündeme getiriyim dedim :) bu programla yapabileceklerimiz diğer bi çok programla eşdeğer diyosunuz ama binoral sesler, alpha - beta - deltha -theta gibi bilinçaltı sevivelerine ulaşmak için frekans ayarları v.s yani bütün bunlar ve bu işi yapanların bahsettiği ritmik insan sesi, ritmotrans v.s bu programla yapılabiliyo mu ??

arkadaşlar yukarıda sorduğum soru cevaplanmayınca flood yapmak zorunda kaldım k.b bilen birileri sorumu cevaplayabilir mi ?

Subliminal Mesaj Sadece Fikirlerinizi Etkiler.Örneğin Bi konu hakkında 2 tane fikriniz vardır 3. üncüsünü de ekler Sizin iradeniz kuvvetli olduktan sonra hiç bir zararı yoktur.Günümüzde birileri abartmayı çok seviyor.

ablacım sen beni yanlış anlamışsın.ya arkadaşlar programı profesyonelce kullanabilen birinde yardım istiyorum.olumlama yazabiliyor ve sorumluluğu üstleniyorum... Lütfen biri yardım etsinnn!!!

Geri