Subliminal Mp3 ile ilgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

grumpynoob

Kayıtlı Üye
BU KONUDA bahsi geçen Mp3 ü arkadaşım söyledi. Eğer dinlersem başıma kötü bişey gelir mi ? Kötü bişeyden kastımı anladınız heralde çok korkuyorum böyle konulardan yardımcı olurmusunuz :)

Buradaki subliminal mp3'ler site yönetiminin kontrolünden geçiyor, bu yüzden içiniz rahat olsun korkmanıza gerek yok :) Fikrimi soracak olursanız; zayıflamak istiyorsanız spor ve uygun diyet yaparak daha sağlıklı kilo verebilirsiniz. Tembelliğimizi bu kadar belli etmeyelim :) Sevgiler

Buradaki subliminal mp3'ler site yönetiminin kontrolünden geçiyor, bu yüzden içiniz rahat olsun korkmanıza gerek yok :) Fikrimi soracak olursanız; zayıflamak istiyorsanız spor ve uygun diyet yaparak daha sağlıklı kilo verebilirsiniz. Tembelliğimizi bu kadar belli etmeyelim :) Sevgiler

Çok teşekkürler bir soru daha sormak istiyorum :)

Bu şarkı Haggard'ın In a pale's moon shadow şarkısı. Yani ben verdikleri dosyadan değilde normal telefonumdaki şarkısını dinlesem olur mu yoksa bu dosyaya bi sübliminal mı eklenmiş ?

Düşünsenize o şarkının orjinalinin üzerinde oynama yapılmadan zayıflattığını :) Burada uploud edilip link paylaşımı yapılıyorsa bilin ki büyük ihtimal dışardakilere benzemiyordur :) O yüzden ilgili linktekini indirmeniz gerekmektedir. Sevgiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri