"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Subliminal Mp3 ile ilgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

grumpynoob

Kayıtlı Üye
BU KONUDA bahsi geçen Mp3 ü arkadaşım söyledi. Eğer dinlersem başıma kötü bişey gelir mi ? Kötü bişeyden kastımı anladınız heralde çok korkuyorum böyle konulardan yardımcı olurmusunuz :)

Buradaki subliminal mp3'ler site yönetiminin kontrolünden geçiyor, bu yüzden içiniz rahat olsun korkmanıza gerek yok :) Fikrimi soracak olursanız; zayıflamak istiyorsanız spor ve uygun diyet yaparak daha sağlıklı kilo verebilirsiniz. Tembelliğimizi bu kadar belli etmeyelim :) Sevgiler

Buradaki subliminal mp3'ler site yönetiminin kontrolünden geçiyor, bu yüzden içiniz rahat olsun korkmanıza gerek yok :) Fikrimi soracak olursanız; zayıflamak istiyorsanız spor ve uygun diyet yaparak daha sağlıklı kilo verebilirsiniz. Tembelliğimizi bu kadar belli etmeyelim :) Sevgiler

Çok teşekkürler bir soru daha sormak istiyorum :)

Bu şarkı Haggard'ın In a pale's moon shadow şarkısı. Yani ben verdikleri dosyadan değilde normal telefonumdaki şarkısını dinlesem olur mu yoksa bu dosyaya bi sübliminal mı eklenmiş ?

Düşünsenize o şarkının orjinalinin üzerinde oynama yapılmadan zayıflattığını :) Burada uploud edilip link paylaşımı yapılıyorsa bilin ki büyük ihtimal dışardakilere benzemiyordur :) O yüzden ilgili linktekini indirmeniz gerekmektedir. Sevgiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri