"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Subay olmanın yolları?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alpha WOLFMAN

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar subay olmak istiyorum ama kolumda platin var ve sağlık testinden kalıyorum.Subay olabilmem için herhangi bi yol dua felan var mı?Varsa söyleyebilir misiniz?Teşekkürler.

büyüyle felan değilde alkolle kendini pilotilan eden bir adam vardı filimdi sanırım replik su sekildeydi "alkolün bana verdiği yetkiye dayanarak kendimi pilot ilan ediyorum" du

nasibinde varsa olursun kader de bunu kendin için hayırlı ise istemeni tavsiye ederim.

aksi durumda hüsrana ugrarsın.

askerlik mesleği kutsal bir vazifedir. hakkıyla yapabileceğine ve bedenen, ruhen, aklen yapabilme şartların uyuyorsa ve sınavları kazanırsan,

neden olamıyasın?

ama nasibinse bunu unutma sakın.

sevgi ve ışıkla kalın.

bende pilot olmak istiyorum belkide hayatımda ilk ve en çok bu mesleği olmak istemişimdir .. ama bazı sağlık sorunlarım yüzünden olamıyorum .. en azından benim bildiğim kadarıyla olmayacağım .. henüz sağlık testine girmedim girene kadar bir şey söylemek zor .. umudum hala var .. ama %1 ihtimal ... bu tarz işler öyle duayla falan olmaz gibi...

Sen içinden geldiği şekilde dua et şayet bu iş senin için hayırlı olacaksa allah nasib eder neden esirgesinki

Arkadaşlar subay olmak istiyorum ama kolumda platin var ve sağlık testinden kalıyorum.Subay olabilmem için herhangi bi yol dua felan var mı?Varsa söyleyebilir misiniz?Teşekkürler.

Geçmiş olsun. Zor bir durum bir taraftan o durumu yaşamak diğer taraftan istenilen bir meslek.
Sizde biliyorsunuz yaşadınız için o kolunuz hasas ona iyi bakmanız gerektiğinizi.
ve buna uygun meslek olması sizin sağlığınız için.
şuan aklıma gelen şey platin çıkarıldıktan sonra mülakatı geçemniz mümkün olur mu diye bir araştırabilirsiniz.
platin kolunuzdan çıkartılıp çıkartılmaz olup olmadığıda önemli bunu da doktorla görüşüp öğrenebilirsiniz.
ama dediğim gibi kendinizi meslek için riske atıyorsunuz bu doğru değil.
sizin için ne iyiyse onu yaşamanız dileğiyle.

Kesinlikle ki o sağlık testleri de boşuna değil.Mesleği yerine getirmenizden ziyade sağlığınız sizin için önemli olmalı.
Bu arada ben bu konuyla alakalı dua falan bilmiyorum.

çok sıkı incelemelerden geçiriliyorlar benim kardeşim askeri liseyi bitirdi ama dışarıdan göründüğü gibi değil, sağlık sorunları olanları geri hizmete veriyorlar ayrıca, bir şekilde girseniz bile muharip görev alamayacaksınız masa başı memurdan bir farkı olmayacak yaptığınız işin, hayırlısı olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri