STOP olanı saklarsaniz daha iyidir. Ama şart değil. Sonuçta skripti şartlandıacak olan sizsiniz.Bu paylaştığınız iki çalışmanın da uygulanması için belirli yöntem var mı yoksa klasik çizmek ve yakmak,saklamak mı gerekir?
ne için kullanabiliriz bunu? adı "stop"mu?Büyülerden ve varlıklardan korunma.
Ekli dosyayı görüntüle 2302
pardon, üsttwki yazıyı görmemişimne için kullanabiliriz bunu? adı "stop"mu?
Paylaşmış olduğun Skriptleri ve Glifleri defterime not edip çiziyorum ve çizerken kalbimden ve beynimden geçen düşünceyle çizmiştim.Sadece bunu yapmak bile inanilmaz degisikliklere yol açtı. Çok teşekkür ederim AbsolutaBüyülerden ve varlıklardan korunma.
Olabilir. Deneyin.Bunu çizdikten sonra pandülü kullanmadığımız zamanlarda içinde sarıp saklasak mantıklı olabilir mi ?
Gerçekten de öyle sayfaların enlerinden biri kesinlikeÇok teşekkür ederim Absolutaİyi ki varsın
![]()
Her büyü gibi bu da tazeleniyor (yenileniyor). Süreyi söylemek zor. Bazı insanlar yoğun saldırıların altında oluyorlar ki bu durumda süresi kısalıyor. Bazıları hiç saldırı yemezler. Ortalama 6 ayda bir diyelim.Yenilenmesi gerekir mi? Gerekirse ne kadar sürede olmalı?
öncelikle teşekkürler absoluta, runeyi uygulamadan önce, sormak istedim, meleklerle çalışıyorsak, onları da durdurmuş olur muyuz ? genel bir stop gibi görünüyor, gümüş gibi ?Büyülerden ve varlıklardan korunma.
Aktiflestirirken siz sartlandiracaksiniz.öncelikle teşekkürler absoluta, runeyi uygulamadan önce, sormak istedim, meleklerle çalışıyorsak, onları da durdurmuş olur muyuz ? genel bir stop gibi görünüyor, gümüş gibi ?
Teşekkür edip yakalım.Süresi, etkisi geçen skripti ne yapalım peki ?
EvetSelam
Şimdi bu şekli bir kağıda çizip taşırsak bizi büyüden koruyacak öyle mi?
Mesela ben de büyü yok yine de yaptım taşıdım bir sorun olur mu?
Zaten büyü yokken yapılır. Büyü varsa önce büyü kaldırmak gerekiyor.Mesela ben de büyü yok yine de yaptım taşıdım bir sorun olur mu?
Doğru ya , pardonZaten büyü yokken yapılır. Büyü varsa önce büyü kaldırmak gerekiyor.