"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sözlü Şans Büyüsü

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan RoXSeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RoXSeR

Kayıtlı Üye
Şans Büyüsü

Dolunay olduğunda şunları söyle: "Lady of luck come out of your hidden course, bless your light upon me as the lightof the moon shines above and in the light of luck will be blessed i,when the moon is next to be full."

Türkçesi: ''Ey Şans perisi,şansı ve uğuruyla beni kutsayacak olan ay parladıkça ve dolunay zamanı yaklaştığında içinde saklı olan gizli yolları açığa çıkar..kutsal ışığını benim üzerime yolla..''


Üstte yazan şekilde okunmalıymış

ALINTIDIR...
 
Forumda yeni olan arkadaslar uslubunuzu daha ozenli secerseniz daha uygun olur inanmanizi bekliyorsunuz ne siz buraya parapsikolojiyi reddetmek icin mi buraya geldin.umarim boyle bir komik olay soz konusu degildir.Bu dua dir ayrica herkez inandigina eder siz allaha ettiginiz duayi yazinca inanmamizi mi bekliyodunuz tepkisi aliyorsunuz? :D :D :D diye mesaj atan uyemiz gulmek icin dogru yerde degilsiniz ciddi bir platformdasiniz.
 
Buyuler majikal dillerde olur bu duadir.Dua yi istediginiz gibi edin size aittir boyle kaliplamak dogru degildir buyuye dua diyoruz.Duayi ise buyu diyoruz bu is nolcak merak ediyorum .
 
Bu ilk ve son uyarımdır. Yorum yazacağınız konulara dikkat edin. Kimse size laf olsun diye mesaj yazın demiyor. Bu konular size inandırıcı gelmiyorsa görmezden gelirsiniz, bu saçma mesajlarda neyin nesi? Mesajlarını sildiğim arkadaş umarım anlar.
 
Sevgili Lavander katılıyorum, kendi uygulamanızı yaratabilirsiniz. İnançla yapılan size ait bir dua, inançsız yapılan çok etkili olduğu söylenen bir dua dan daha etkilidir.Ayrıca dolunay da kurtulmak istediğiniz alışkanlıklarınız yada hayatınızdan çıkarmak istediğniz şeyler için niyet de bulunabilir.Yeni ay zamanı da hayatınıza girmesini istediğiniz şeyler hakkında niyette bulunmanız daha yerinde olacaktır.
 
Ben yengeç burcunda bir bayanım.Yengeç burcununda yöneticisi ay olduğu için ve bi de üstüne dişiliği de simgelediği için ben aynı ay gibi dışardan çok etki alıyorum ve ruh halim olur olmaz yere sürekli değişiyor.Bu durum için bana önerebileceğiniz bişey varmı?Duygusallıkla başım belada bunu aşmam mümkün mü sizce?
 
Geri
Üst